Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408643 Márka: QCY

Okosóra QCY WATCH GT (szürke)


Cikkszám: GT grey | EAN/Vonalkód: 6957141408643 | Márka: QCY

Okosóra QCY WATCH GT (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Olyan funkcionális okosórát keresel, amely kiválóan teljesít a mindennapi életedben? Válaszd a QCY márka Watch GT modelljét! Ez az eszköz támogatja a Bluetooth telefonhívásokat, és több mint 100 sportmód közül választhatsz. Szívritmusodat, alvásodat és még sok mást is képes megfigyelni. Kerek Retina AMOLED kijelzője van, amely akár 1000 nites fényerőt is biztosít, és akkumulátora akár 10 napig is bírja egyetlen töltéssel. Elegáns, tartós kialakítása és IPX8 vízállósági besorolása különbözteti meg.

1,43" AMOLED kijelző Always-on Display funkcióval
Élvezd az okosóra kényelmes működtetését és a fantasztikus képminőséget. A Watch GT modell magas minőségű AMOLED kijelzőt kínál 466x466p felbontással és 60 Hz frissítési gyakorisággal. Továbbá, fényereje eléri az 1000 nitet, így akkor is kiválóan teljesít, ha nagyon erős a fény - mindent könnyen láthatsz rajta! Az okosóra támogatja az Always-on Display funkciót, és több száz eredeti kijelző minta közül választhatsz. Testreszabott óralapok is elérhetők, így még inkább a saját igényeidhez igazíthatod az eszközt!

Gondosan megtervezve
Az okosóra gyártásához tartós anyagokat, például alumíniumötvözetet és cinkötvözetet használtak. Ennek eredményeként az eszköz nemcsak nagyon tartós, hanem rendkívül jól is mutat - hihetetlenül stílusos kiegészítője lesz a csuklódnak. Az óra IPX8 vízálló is, így akkor is veled lehet, amikor intenzíven edzel vagy esőben sétálsz - ne aggódj, hogy megsérül!

Számos hasznos funkció
Az okosóra támogatja a Bluetooth hívásokat, így bármikor válaszolhatsz telefonodra anélkül, hogy a mobilodat elővennéd. Tökéletes opció edzés közben és máskor is! Az óra lehetővé teszi a párosított eszköz zenelejátszójának távoli vezérlését is. Ha további funkciókra vágysz, próbáld ki a dedikált QCY alkalmazást, amely különféle érdekes funkciókat kínál, például telefonkeresés, ébresztőóra, időjárás előrejelzés, stresszszint ellenőrzés és még sok más.

Törődj az egészségeddel
A QCY Watch GT okosóra segítségével jobban megismerheted az testedet és előtérbe helyezheted az egészségedet. Az óra folyamatosan méri a szívritmusodat napi 24 órában, és alvásfigyelést és SpO2 mérést is kínál. Menstruációs naptárként is szolgál. Tartsd ujjad a pulzuson, és reagálj időben minden riasztó tünetre!

A te személyi edződ
Igyekszel aktív életmódot folytatni? A QCY okosóra segít nyomon követni a fejlődésedet! Az eszköz méri a megtett távolságot, számolja a lépéseidet és kiszámítja az elégetett kalóriákat, így azonnal megállapíthatod, hogy elérted-e a kitűzött céljaidat. Továbbá több mint 100 sportmódhoz férhet hozzá. Futópad, séta vagy futás? Kétségtelenül megtalálod az ideális sportágat magadnak!

Hatékony akkumulátor
Felejtsd el az okosóra gyakori töltésének szükségességét - a QCY Watch GT modell hosszú ideig fog szolgálni! Az eszköz hatékony akkumulátorral van felszerelve, amely körülbelül 4 napig működik normál napi használat mellett, vagy akár 10 napig is alap módban. Az óra töltéséhez használd a mellékelt mágneses kábelt.

A dobozban

-Okosóra

-Töltőkábel (USB-A mágneses csatlakozóval)

-Használati útmutató

Márka
QCY

Név
QCY Watch GT

Méretek
46.18 x 10.5 mm

Szíj szélessége
22 mm

Súly
Körülbelül 53.9 g

Kijelző
AMOLED 1.43"

Felbontás
466x466p

Akkumulátor kapacitás
280 mAh

Akkumulátor élettartam
Akár 10 nap alap módban / Akár 4 nap normál napi használat mellett

Töltési módszer
Mágneses kábel

Szenzorok
Szívritmus érzékelő, gravitációs érzékelő

Vízállóság
IPX8

Alkalmazás
QCY

Kompatibilis rendszerek
Android 6.1 és újabbak, iOS 12.0 és újabbak

Támogatott nyelvek
Angol, Egyszerűsített kínai, Japán, Koreai, Orosz, Török, Lengyel, Arab, Portugál, Spanyol, Német, Francia, Olasz, Indonéz, Holland, Cseh, Hagyományos kínai, Héber, Perzsa, Görög, Maláj

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett