Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6940447104685 Márka: Mobvoi

Okosóra Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro (Fekete)


Cikkszám: Pro 5 Enduro Black | EAN/Vonalkód: 6940447104685 | Márka: Mobvoi

Okosóra Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

149800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A TicWatch Pro 5 Enduro okosóra kifejezetten arra készült, hogy ellenálljon a szabadban tapasztalható kihívásoknak, miközben mindennapi életben is kifinomultságot sugároz, így tökéletes társ a vad kalandokhoz és városi stílushoz egyaránt. Az páratlan tartósságtól a csúcskategóriás dizájnig, a TicWatch Pro 5 Enduro újradefiniálja, mit is jelent egy okosóra!

Átgondolt dizájn
Az óra strapabíró és karcálló kijelzővel rendelkezik, amely nagy minőségű zafírüvegből készült, így minden körülmények között kristálytiszta látványt biztosít, akár nyüzsgő városi utcákon, akár kihívásokkal teli hegyi ösvényeken. A nagyobb méretű óra könnyebb navigációt tesz lehetővé, ergonomikusan kialakított domború formában a kényelemért. Élvezd a zökkenőmentes élményt az eszközzel való interakció során, sima vezérlést biztosítva haptikus tapintási visszajelzés mellett. Ráadásul úgy tervezték, hogy tartós legyen zord környezetben is.

Kényelmes használat
Az testre szabható oldalsó gomb lehetővé teszi, hogy az eszközt a saját igényeidhez igazítsd. Akár a legutóbb használt alkalmazásokhoz gyors hozzáférésre, akár kedvenceidhez van szükséged, ez a funkció kényelmet és könnyedséget biztosít. Tapasztald meg az megszakítás nélküli termelékenységet és edzést a TicWatch Pro 5 Enduro rendkívüli élettartamának köszönhetően. Több mint 90 óráig bírja okos módban és akár 45 napig alap módban, zökkenőmentesen alkalmazkodva az igényeidhez.

Egyedi élmény
Tapasztald meg az időtlen, ultra-alacsony energiájú kijelzés kínálta sokoldalúságot. Váltás között az okos mód és alapvető mód problémamentesen, hogy a városban vagy szabadtéri kalandjaikon is megállhass. Akár az edzés intenzitását állítod be a szívritmus kiemeléssel, akár az alapvető módban maradsz a kijelzés egyszerű működést és nyugalmat biztosít, mindezt a kezed ügyében.

Kiemelkedő teljesítmény és válaszkészség
A Snapdragon® W5+ Gen 1 Wearable Platform által működtetve, a TicWatch Pro 5 Enduro páratlan teljesítményt, válaszkészséget és energiatakarékosságot nyújt. Egy csúcstechnológiás 4nm SoC és 22nm koprocesszort használva, az óra zökkenőmentes kapcsolódást és fejlett egészség- és fitneszkövetési képességet nyújt.

Kövesd az edzéseidet
Az óra zökkenőmentesen integrálódik fitneszalkalmazásokkal (pl. Strava, adidasRunning, Nike Run Club stb.), lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az edzésadatokat közvetlenül a kijelzőn lássák. Ezek az alkalmazások élő adatokat mutatnak, például szívritmus, tempó, távolság és sebesség edzés közben. Ez az innovatív technológiai kijelzés kiegészíti ezt egy szélesebb körű fitneszadatokkal, beleértve a kalóriákat, iránytű leolvasásokat és magasságot. Emellett a TicWatch Pro 5 Enduro egy egyedi funkciót kínál: a szívritmus változó háttérvilágítási színekkel történő monitorozásának lehetőségét. Csak egy pillantás, és felmérheted az edzési zónát és állíthatod a tempót anélkül, hogy egy ütemet is kihagynál.

Egyszerűsített egészségmenedzsment
Kövesd és szervezd nyomon egyszerűen a napi és heti céljaidat, alvási szokásaidat, magas intenzitású edzéseidet, szívritmusodat, vér-oxigénszintedet, stressz szintedet és kalória-beviteled, mindezt a kezed ügyében. Csak egy érintés, és hozzáférhetsz átfogó információkhoz, hogy a saját kezedbe vedd egészséged és fittség. A TicWatch Pro 5 Enduro a nap 24 órájában, a hét minden napján monitorozza a szívritmusodat, napi és heti jelentésekkel. Emellett a vér oxigénszintjét is figyelemmel kíséri. Azonban ez még nem minden! A TicWatch Pro 5 Enduro kiszámítja a VO2 Max³ értékét, és az olvasatokat heti és havi trendgrafikonokkal jeleníti meg (a Mobvoi Health alkalmazásban), lehetővé téve, hogy kövesd az utadat egy egészségesebb életmód felé.

Nyugodt alvás
Az automatikus alvásérzékelés aktiválásával és a kézi átkapcsolás kiküszöbölésével a TicWatch Pro 5 Enduro könnyedén rögzíti minden alvásidőt, az szundikálástól az egész éjszakás pihenésig. Ráadásul az újonnan bevezetett "horkolásérzékelés" a Mobvoi Health alkalmazásban lehetővé teszi, hogy megalapozott egészségügyi döntéseket hozz. Legyen szó alvási pozíció módosításáról vagy orvosi tanács kéréséről, ez a funkció értékes információkat nyújt, hogy elérhesd a pihentető és frissítő alvást.

A Google alkalmazások ereje a csuklódon
A Wear OS by Google lehetővé teszi, hogy naprakész maradj, miközben a pillanatban élsz. Ellenőrizd a fontos értesítéseket, nyomon követheted a hangulatodat és hozzáférhetsz kedvenc alkalmazásaidhoz a csuklódról. Szerezz útbaigazítást a Google Maps segítségével, fizess tételekért a Google Wallettel, maradj kapcsolatban a barátaiddal, játssz a kedvenc dalaidat a YouTube Music segítségével és találj még több alkalmazást a Google Playen!

Keverd és párosítsd, hogy fokozd a szórakozást
Válassz a különféle dinamikus órafák közül és testreszabhatod őket olyan alkalmazásokkal, mint az AllTrails, Spotify és Google Calendar. Több mint 7000 órafarendezőségre a TimeShow alkalmazásban és még több a Google Playen elérhető formatervezéssel, naprakész maradhatsz és személyre szabhatod stílusod minden nap, csak egy pillantással.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett