Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664934717 Márka: HAYLOU

Okosóra Haylou Solar Pro (ezüst)


Cikkszám: Solar Pro Silver | EAN/Vonalkód: 6971664934717 | Márka: HAYLOU

Okosóra Haylou Solar Pro (ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Haylou Solar Pro okosóra (ezüst).

Értékeled a kényelmet, az elegáns dizájnt és a csúcskategóriás funkcionalitást? A Haylou Solar Pro okosóra pont neked való! Kombinálja a felhasználó számára lényeges funkciókat, számos érdekes lehetőséget és kényelmet kínál a mindennapi használat során, és tartós kialakítása révén ideális választás azok számára, akik aktívan szeretnek időt tölteni.

Kiváló képminőség
A Haylou Solar Pro okosóra egy 1.43 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, 466 x 466 felbontással és 60Hz frissítési gyakorisággal. Ez a robusztus és erőteljes kijelző lenyűgöző képminőséget nyújt, amely ideális bármilyen tartalom megjelenítésére. A beépített forgatható gombok számos érdekes lehetőséget és menüt kínálnak, amelyeket egyéni igényeidre szabhat. Emellett az okosóra fejlett Bluetooth 2 az 1-ben chipje stabil és tartós kapcsolatot biztosít. Feldolgozási képessége akár 80%-kal gyorsabb, és a 2.5D GPU lehetővé teszi, hogy dinamikus és gördülékeny háttérképeket állíts be az órán, még élvezetesebbé téve annak használatát.

Biztonság érdekében
Az okosóra magas ellenállóságot kínál mindenféle sérüléssel és akadállyal szemben, beleértve a szélsőséges hőmérsékleteket (mínusz 40 és plusz 55 fok között), a páratartalmat (akár 95% is), ütéseket, ejtéseket, jéggel és vízzel szemben 2ATM mélységig. Ez a tökéletes eszköz azoknak, akik szeretik a szabadtéri tevékenységeket, mint például a futás vagy a túrázás.

Kiváló minőségű csatlakozás és biztonsági funkciók
A Haylou Solar Pro lehetővé teszi a telefonhívások indítását Bluetooth-on keresztül, és a beépített hangrögzítő chip HiFi szintű hangminőséget garantál - mély basszustól a tiszta magas hangokig. Az SOS funkció automatikus segélyhívást biztosít, megőrizve a biztonságodat. Használata rendkívül intuitív - egyszerűen nyomd meg háromszor az óra legfelső gombját az aktiváláshoz. Továbbá az óra támogatja a hangasszisztens funkciót, amely válaszol a parancsokra, például hívások fogadása, elutasítása és kezdeményezése, ébresztő beállítása, időjárás és idő ellenőrzése, és még sok más. Ez megkönnyíti a mindennapi feladatok kéz nélküli kezelését.

Állandó egészségfigyelés
Az okosóra átfogó egészségfigyelést kínál egész nap, beleértve a pulzus, SpO2 és vérnyomás mérést, alvásminőség figyelést, egy kifejezetten nők számára tervezett módot, sőt az érzelmeid elemzésére is képes. Részletes időjárási információkat is nyújt, lehetőséget ad a zene kezelésére, értesít az SMS üzenetekről, van számológép, ébresztőóra és stopperfunkció, és még sok egyéb.

Hosszú akkumulátor-élettartam
A Haylou Solar Pro kivételesen hosszú akkumulátor-élettartamot kínál, akár 20 nap készenléti módban és akár 7 nap normál használat során a mindennapokban. Megbízható társ minden napra és hosszabb utakra, sokoldalú funkciókat és kivételes tartósságot nyújtva.

Stílusos és funkcionális dizájn
Az okosóra könnyű és stílusos kialakításának köszönhetően kényelmesen viselhető még extrém edzések során is. Több mint 100 különböző edzésmóddal és több mint 150 témával rendelkezik, amelyek személyre szabhatók és online letölthetők, így az óra igazodik az életstílusodhoz. A Haylou Solar Pro okosóra a modern technológia, az elegancia és funkcionalitás tökéletes kombinációja, amely megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak.

Gyártó: Haylou
Modell: Solar Pro
Szín: ezüst
Méret: 55mm x 49mm x 12mm
Szíj szélessége: 22mm
Súly: 45g (szíjjal együtt)
Kijelző: 1.43" AMOLED
Felbontás: 466 x 466
Akkumulátor kapacitása: 300mAh
Üzemidő: Kb. 7 nap (20 nap készenléti módban)
Vízállóság: 2ATM
Dedikált alkalmazás: Haylou Fun
Edzéstípusok száma: 100+
Frissítési gyakoriság: 60Hz
Kapcsolat: Bluetooth V5.2
GPU: 2.5D

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett