Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436985128 Márka: Colmi

Okosóra Colmi V65 (Arany)


Cikkszám: V65 Gold | EAN/Vonalkód: 6972436985128 | Márka: Colmi

Okosóra Colmi V65 (Arany)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Okosóra Colmi V65 (Arany)
A Colmi V65 egy elegáns és funkcionális okosóra, amely tökéletesen illeszkedik mindennapi életébe. 1,32 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik és számos hasznos funkciót kínál, mint például a pulzus-, vérnyomás- és véroxigénszaturáció mérése. Ezen kívül kényelmesen telefonhívásokat is bonyolíthat vele. Továbbá különféle sportmódokat kínál. Az óra hosszú akkumulátor-élettartamával és IP68 vízállósági besorolásával is kiemelkedik.

Stílusos Design
A Colmi V65 okosóra elegáns, stílusos kialakításával kelti fel a figyelmet, amely sok felhasználó számára vonzó lesz. Nagyon könnyű és kompakt, ami kényelmes használatot biztosít. További előnye az IP68 vízállósági besorolás - nem kell levennie a csuklójáról kézmosás vagy edzés közben.

Kör alakú AMOLED Kijelző
Az óra 1,32 hüvelykes AMOLED képernyővel rendelkezik, 466x466 felbontással. Ennek köszönhetően szinte bármilyen körülmények között élvezheti a kiváló minőségű képeket és élénk, gyönyörű színeket - még erős napfényben is. Különböző menüstílusok közül is választhat - nézze meg, melyik lesz a legkényelmesebb!

Maradjon Kapcsolatban
A Colmival nem kell aggódnia, hogy lemarad valami fontosról. A V65 okosóra azonnal értesíti a beérkező üzenetekről - számos népszerű alkalmazással kompatibilis. Mostantól minden szükséges információ karnyújtásnyira lesz!

Telefonhívások Kezelése
A Colmi V65 okosórával kényelmesen telefonhívásokat is bonyolíthat - az eszköz támogatja a Bluetooth hívásokat. Az óra kiváló hangminőséget biztosít és lehetővé teszi a címjegyzék szinkronizálását. Mostantól könnyedén kapcsolatba léphet szeretteivel otthon, munkahelyén, edzésen, sétán és még sok más helyen!

Segít Önnek Gondoskodni Egészségéről
Az okosóra több hasznos funkciót támogat, amelyek segítenek Önnek gondoskodni egészségéről és gyorsan reagálni bármilyen riasztó tünetre. Lehetővé teszi a pulzus, vérnyomás és véroxigénszaturáció 24 órás mérést, valamint alvásfigyelést, amely felismeri annak fázisait és értékeli annak minőségét. Így jobban megértheti testét és megtanulhatja, mely szokásokat érdemes elhagyni a jobb közérzet érdekében! Az óra lehetővé teszi a menstruációs ciklus követését is - kiváló választás nők számára.

Számos Sportmód Választható
Próbál aktív életmódot vezetni? A Colmi V65 óra ebben is segítségére lesz! Az eszköz pontosan méri a pulzust edzés közben és a megtett távolságokat, valamint számolja a lépéseket, az edzés időtartamát és az elégetett kalóriákat. Különféle sportmódok közül is választhat. Séta, futás, kerékpározás, mászás - biztosan talál valamit saját magának.

Hosszú Akkumulátor-élettartam
Ne aggódjon az okosóra gyakori töltése miatt. A V65 modell hosszú akkumulátor-élettartamával tűnik ki - normál, mindennapi használat mellett akár 3-5 napig, készenléti módban pedig akár 7-10 napig is működik. Az eszköz töltése körülbelül 2 órát vesz igénybe - nem kell sokat várnia rá!

Gyártó: Colmi

Modell: V65

Szín: Arany

Kijelző: 1,32'' AMOLED

Akkumulátor Kapacitás: 230 mAh

Akkumulátor-élettartam: Napi használat: kb. 3-5 nap; Készenléti mód: kb. 7-10 nap;

CPU: Realtek8763EWE

Bluetooth Verzió: 5.0

Okosóra Vastagsága: 10 mm

Szíj Szélessége: 20 mm

Szíj Hossza: 245 mm

Okosóra Anyaga: Fém + ABS

Szíj Anyaga: Szilikon

Vízállóság: IP68

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett