Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436982233 Márka: Colmi

Okosóra Colmi P10 (fekete)


Cikkszám: P10 Black | EAN/Vonalkód: 6972436982233 | Márka: Colmi

Okosóra Colmi P10 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A modern Colmi P10 okosóra számos megoldást kínál, hogy megkönnyítse az életed. Az alvás- és pulzusmérő funkciók segítenek egészséged megőrzésében, míg a sportmódok hatékonyabbá teszik fizikai aktivitásodat. Beállíthatsz különféle riasztásokat, vagy ellenőrizheted az időjárás-előrejelzést is. Az okosóra egyetlen töltéssel akár 6 napig is működik. Sőt, az IP67 vízállóság révén a Colmi P10-et gond nélkül használhatod bármilyen körülmények között.

Az egészséged érdekében
A Colmi segítségével gondoskodhatsz egészségedről. Az okosóra 24 órán keresztül figyeli a pulzusodat, így gyorsan tudsz reagálni esetleges problémákra. Ezen kívül a készülék alvásfigyelő funkcióval is rendelkezik. Ennek használatával könnyen megtudhatod, milyen minőségben pihensz éjjel, és lehetőséged nyílik rossz szokások kiküszöbölésére.

Optimálisan tervezett edzések
A fizikai aktivitás rendkívül fontos egészségünk szempontjából. Sportolás közben érdemes optimálisan beállítani az edzések intenzitását és folyamatosan figyelemmel kísérni a fejlődést. A Colmi P10 lehetővé teszi ezt - a sportmód segítségével hatékonyan és biztonságosan edzhetsz. A kínálatban szerepel a futás, kerékpározás, gyaloglás, jóga vagy úszás - biztosan találsz olyat, amely megfelel neked.

Okosóra, amely hozzád igazodik
Az új okosórád pont úgy nézhet ki, ahogy te szeretnéd. Te döntöd el, milyen lesz a kijelzője. Válassz a rendelkezésre álló minták közül, és testre szabhatod ízlésed szerint - a lehetőségek szinte végtelenek. A Colmi P10 nemcsak modern, stílusos dizájnjával tűnik ki, hanem személyre szabhatóságával is.

Több napig működik egyetlen töltéssel
A kiváló minőségű polimer akkumulátor nagyon hosszú üzemidőt biztosít az okosórának. Normál használat mellett az eszköz akár 6 napig is bírja egyetlen töltéssel. Készenléti módban pedig a P10 akár 2 hétig is működik egyetlen töltéssel! Az okosóra ilyen lenyűgöző üzemideje kényelmet nyújt, és elfelejtheted az idegesítő gyakori töltést.

További funkciók
A meglepetések még nem értek véget! A P10 számos érdekes funkciót kínál, hogy mindennapjaid még élvezetesebbé váljanak. Csatlakoztasd okosórádat a telefonodhoz, hogy kényelmesen tudj zenét hallgatni. Állíts be ülés-emlékeztetőt - remek módja annak, hogy mozgásban maradj. Használhatsz ébresztőórákat is - így soha nem fogsz elkésni a munkából. Szeretnéd tudni, milyen idő lesz? Csak nézz a csuklódra - a Colmi P10 kijelzi a jelenlegi előrejelzést.

Modern és vízálló
A készülék dizájnja nemcsak divatos, hanem funkcionális is. Az IP67 vízállósági minősítés azt jelenti, hogy nem kell aggódnod, ha az okosóra vízzel érintkezik. Nyugodtan mosd meg a kezed, és ne aggódj az eső miatt - a Colmi P10 tökéletes mindennapi használatra bármilyen időjárás esetén. Ezt a divatos és praktikus eszközt bármilyen öltözékhez hordhatod, és bármikor használhatod.

Márka: Colmi
Modell: P10
Szín: Fekete
Szíj szélessége: 20 mm
Szíj hossza: 88/122 mm
Súly: 34 g
Kijelző: 1.3” TFT LED
Felbontás: 240x240
Bluetooth: 5.0
Szenzor: Dinamikus optikai pulzusmérő
Akkumulátor kapacitása: 170 mAh
Töltési idő: Kb. 2 óra
Üzemidő: Akár 5-7 nap
Kompatibilitás: Android 4.4 és újabb / iOS 9.0 és újabb
Védelmi szint: IP67
Támogatott nyelvek:
Okosóra: Egyszerűsített kínai, Hagyományos kínai, Angol, Koreai, Japán, Német, Spanyol, Francia, Olasz, Portugál, Arab, Hindi, Lengyel, Orosz, Holland, Török, Indonéz, Cseh;
Alkalmazás: Egyszerűsített kínai, Hagyományos kínai, Angol, Orosz, Indonéz, Német, Olasz, Cseh, Japán, Francia, Koreai, Lengyel, Portugál, Spanyol, Arab.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett