Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974521491576 Márka: Black Shark

Okosóra Black Shark BS-GT Neo ezüst


Cikkszám: BS-GT Neo Silver | EAN/Vonalkód: 6974521491576 | Márka: Black Shark

Okosóra Black Shark BS-GT Neo ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Okosóra Black Shark BS-GT Neo (ezüst)
A Black Shark BS-GT Neo okosóra TFT kijelzője 2.02 átlójú képernyőt kínál, amely tiszta hozzáférést biztosít az értesítésekhez. Ezenkívül beépített mikrofonnal és ENC zajcsökkentő funkcióval lehetővé teszi a szabad beszélgetést a telefonon. Több mint 100 sportmódot kínál, tehát mindenki talál valami megfelelőt, és a nap 24 órájában figyeli a pulzusszámot, hogy értesítse az aggasztó tünetekről. Ezen felül vízálló (IP68), így használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a fröccsenések miatt.

TFT kijelző
Élvezze a kristálytiszta képeket a BS-GT Neo-val. Az okosóra 2.02 hüvelykes TFT érintőképernyős kijelzőt kínál 600 nites fényerővel, amely gazdag részleteket és kényelmesebb működést jelent. Szeretné személyre szabni az okosóra kinézetét? Válasszon a 100 elérhető számlap dizájn közül - a klasszikusok mellett dönt, vagy inkább a színes, eredeti grafikákat kedveli? Bizonyára megtalálja az önnek megfelelő dizájnt!

Kristálytiszta telefonhívások
A BS-GT Neo-val nem kell a telefonjához nyúlnia, hogy válaszoljon egy bejövő hívásra - mostantól ezt megteheti az okosóráról. Hívhat szeretteit, elutasíthatja a hívásokat vagy némíthatja őket. Ezenkívül az okosóra ENC zajcsökkentést használ, így bárhol is tartózkodik, hívhat.

Akár 7 napos működés
Legyen önnel a BS-GT Neo üzleti úton vagy nyaraláson anélkül, hogy a hirtelen lemerüléstől kellene tartania. Az okosóra 300 mAh-s akkumulátort használ, amely akár 7 napos használatot biztosít. A töltés körülbelül 2.5 órát vesz igénybe. A csomagban talál egy kábelt a készülék energiájának újratöltéséhez.

Több mint 100 sportmód
Futás, kerékpározás, tenisz - ezeket és sok más sportmódot kínál a BS-GT Neo. Az okosóra több mint 100 opció közül választhat, így biztosan talál valami megfelelőt. Információkat is kap a megtett lépésekről, elégetett kalóriákról, megtett távolságról és a testmozgásra fordított időről. Ezenkívül a Fit Shark App lehetővé teszi az útvonal követését GPS-sel, az edzési eredmények megosztását és napi/heti/havi jelentések ellenőrzését.

Az ön 24/7 asszisztense
Tartsa ellenőrzés alatt egészségét. Az okosóra a nap 24 órájában figyeli a pulzusát és méri a vér oxigénszintjét. Azonnal értesíti az aggasztó tünetekről. Ezenkívül nyomon követi a menstruációs ciklusát és jelentést készít az alvás hosszáról. Így könnyebb lesz kiküszöbölni az egészségtelen szokásokat.

További funkciók
Ez nem ér véget a Black Shark BS-GT Neo képességeinek sorával. Az okosóráról olvashat értesítéseket az alkalmazásokból, távolról fotókat készíthet, valamint ébresztőt vagy stopperórát állíthat be. Az okosóra mini-játékokat is kínál, amelyeket például a munkahely vagy az egyetem felé tartva játszhat. Ezenkívül az okosóra segít megtalálni elveszett smartphone-ját, ha nem emlékszik, hova tette.

Tartozékok

- okosóra

- töltőkábel

- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Black Shark

Modell: BS-GT Neo

Szín: ezüst

Vízállóság: IP68

Névleges feszültség: 5V/0.5A

Érzékelő: 3-tengelyes gyorsulásmérő, HRM szenzor és SpO2 szenzor

Akkumulátor kapacitása: 300 mAh

Bluetooth: 5.2

Felbontás: 240 x 296

Kijelző: TFT 2.02"

Üzemi hőmérséklet: 0°C ~ 45°C

Működési frekvencia: 2402MHz ~ 2480MHz

Működési idő: kb. 7 nap

Töltési idő: 2.5 h

Alkalmazás: Shark Fit App

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett