Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360483 Márka: AVATTO

Okos villanykapcsoló WiFi Avatto N-TS10-W3 3 utas TUYA (fehér)


Cikkszám: N-TS10-W3 | EAN/Vonalkód: 6976037360483 | Márka: AVATTO

Okos villanykapcsoló WiFi Avatto N-TS10-W3 3 utas TUYA (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto N-TS10-W3 érintőkapcsoló minden otthonban, irodában vagy hotelben kiválóan használható. Lehetővé teszi a fény kényelmes be- és kikapcsolását, valamint távolról is vezérelhető a TUYA / Smart Life alkalmazással. Az eszköz kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatásokkal is, így hangutasításokkal is vezérelhető. A termék Wi-Fi-n keresztül csatlakozik és 3 gombbal van ellátva. Nagyon egyszerűen telepíthető, és modern, stílusos dizájnnal rendelkezik.

Távolról is vezérelheti a világítást
Úgy érzi, elfelejtette lekapcsolni a világítást, mielőtt elhagyta a házat? Semmi gond - most már megteheti ezt az okostelefonjával! Az Avatto kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, ami lehetővé teszi a világítás távoli be- és kikapcsolását bárhonnan. Csak el kell érnie a telefonját! Ha szeretné, ossza meg eszközeit a család többi tagjával is, hogy ők is távolról vezérelhessék azokat.

További lehetőségek
Az alkalmazás lehetővé teszi egyedi eszközök ütemtervének létrehozását is. Állítsa be, hogy a világítás automatikusan bekapcsoljon reggel, amikor felkel, és kikapcsoljon éjszaka, amikor lefekszik! Használhat időzítőket és csoportosan vezérelheti a kiválasztott készülékeket is. Kapcsolók más eszközökkel, például érzékelőkkel is párosíthatók, hogy okos jeleneteket hozzon létre. Tegye lehetővé, hogy a fények automatikusan bekapcsoljanak, amint belép a házba!

Kompatibilitás hangasszisztensekkel
Fekszik kényelmes ágyában, nincs kéznél telefonja, és szeretné lekapcsolni a világítást? Vagy éppen főz valamit, és szüksége lenne extra világításra, de a keze elfoglalt? Az Avatto kapcsoló sok ilyen és számos más helyzetben is hasznosnak bizonyul! Az eszköz kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa asszisztensekkel. Így hangjával is vezérelheti - egy egyszerű paranccsal be- vagy kikapcsolhatja a világítást!

Magas színvonalú kialakítás
Az Avatto kapcsoló fantasztikusan kiegészíti bármelyik helyiség dekorációját - stílusos, minimalista dizájnnal rendelkezik. Üveglapja karcálló és könnyen tisztítható - egyszerűen törölje le a portól. Az egység telepítése és beállítása is rendkívül egyszerű. A kapcsoló enyhe háttérvilágítással is rendelkezik, hogy könnyen megtalálható legyen a sötétben. Ha szeretné, kikapcsolhatja azt, hogy ne zavarja az alvását.

Márka: Avatto
Modell: N-TS10-W3
Szín: Fehér
Gombok száma: 3
Frekvencia: 2,412-2,484 GHz
Vezeték nélküli szabvány: IEEE 802.11 b/g/n
Névleges teljesítmény: 800 W / csatorna
Névleges áramerősség: 10 A
Bemeneti feszültség: AC 85-265 V, 50/60 Hz
Kimeneti feszültség: AC 85-265 V, 50/60 Hz
Energiafogyasztás: ≤ 0,45 W
Anyag: ABS
Panel anyaga: Edzett üveg
Méret: Külső: 80 x 80 x (10,2+32) mm; Belső: 50 x 50 x (10,2+32) mm;
Támogatott rendszerek: iOS 8.0, Android 4.0 vagy magasabb verzió
Alkalmazás: TUYA / Smart Life
Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett