Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360308 Márka: AVATTO

Okos Világítás Kapcsoló WiFi Avatto TS02-EU-W3 3 Mód TUYA (fehér)


Cikkszám: TS02-EU-W3 | EAN/Vonalkód: 6976037360308 | Márka: AVATTO

Okos Világítás Kapcsoló WiFi Avatto TS02-EU-W3 3 Mód TUYA (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto TS02-EU-W3 érintőkapcsoló tökéletes választás az okos otthonodhoz. Lehetővé teszi a világítás kényelmes be- és kikapcsolását, és a TUYA / Smart Life alkalmazással való kompatibilitásának köszönhetően távolról is vezérelheted a világítást. Az eszközt az Amazon Alexa és a Google Assistant hangalapú asszisztenseivel is vezérelheted. A kapcsoló vízállósága és elegáns, minimalista dizájnja is kiemeli. A termék 3 gombbal van felszerelve és támogatja a Wi-Fi csatlakozást.

Távoli vezérlés az alkalmazással: Nem vagy biztos benne, hogy kikapcsoltad-e a világítást, mielőtt elmentél otthonról? Ne aggódj többé - csak nyúlj a telefonodhoz! A kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, így távolról is kapcsolhatod a világítást a okostelefonodról. Lehetőség van időzítők és ütemtervek létrehozására is az eszközeidhez. Ha általában 7 órakor kelsz fel és 11 órakor mész aludni, beállíthatod, hogy a világítás automatikusan be- és kikapcsoljon ezeken az időpontokon.

Még több lehetőség: Az alkalmazás sok más lehetőséget kínál. Például összekapcsolhatod az eszközeidet és csoportosan vezérelheted őket. Lehetőség van kapcsolók párosítására más berendezésekkel is okos jelenetek létrehozásához. Használj például egy mozgásérzékelőt, és azonnal bekapcsolhatod a világítást, amikor belépsz a házba! Az eszközeidet megoszthatod más családtagokkal is, így ők is vezérelhetik őket az okostelefonjuk segítségével.

Hangvezérlés: Elfoglaltak a kezeid főzés közben és jó lenne egy kis plusz világítás? Vagy kényelmesen fekszel az ágyadban és le szeretnéd kapcsolni a lámpát? Semmi gond - az Avatto kapcsoló kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa okos asszisztensekkel. Így hangparancsokkal is vezérelheted! Mostantól néhány szó elég, hogy gyorsan be- vagy kikapcsolhasd a világítást.

Továbbfejlesztett dizájn: A kapcsoló stílusos, minimalista dizájnnal rendelkezik - tökéletesen kiegészít bármilyen belsőteret. Egyszerű felépítése miatt nagyon könnyű tisztítani is - csak időnként töröld le róla a port. Kiemelkedik a magas tartóssága és ellenáll a fakulásnak, karcolásnak, és másfajta sérüléseknek. Emellett a kapcsoló vízálló, így bátran telepítheted a fürdőszobába is. Az eszköz háttérvilágítással van felszerelve, amelyet bármikor be- vagy kikapcsolhatsz.

Egyszerű telepítés - kellemes használat: Az eszköz felszerelése nem okoz problémát és nem vesz igénybe sok időt. Két kapcsolót is használhatsz egyetlen lámpa vezérlésére, ami ideális például a lépcsőknél. Így könnyedén kapcsolhatod be a világítást a földszinten, majd kikapcsolhatod, amikor felmész az emeletre! Továbbá, a termék gombjai nagyon kellemes tapintásúak, és kényelmes működtetést tesznek lehetővé. Kérjük, vegye figyelembe: a kapcsoló helyes telepítéséhez szükség van egy nulla vezetékre.

Márka: Avatto

Modell: TS02-EU-W3

Szín: Fehér

Gombok száma: 3

Névleges teljesítmény: 800 W / csatorna

Névleges áram: 10 A

Bemeneti feszültség: AC 110-240 V, 50/60 Hz

Áramfogyasztás készenléti módban: 0.45 W / 0.1 mA

Wi-Fi átvitel sáv: 2.4 GHz / 2.4 GHz és 5 GHz

Anyag: ABS

Panel anyaga: Edzett üveg

Méretek: 86 x 86 x 33 mm

Támogatott rendszerek: iOS 8.0, Android 4.0 és újabb

Alkalmazás: TUYA / Smart Life

Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett