Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360438 Márka: AVATTO

Okos Kapcsoló ZigBee Avatto LZTS02-EU-B1, 1 Áramkör, Nulla Vezeték Nélkül, TUYA (fekete)


Cikkszám: LZTS02-EU-B1 | EAN/Vonalkód: 6976037360438 | Márka: AVATTO

Okos Kapcsoló ZigBee Avatto LZTS02-EU-B1, 1 Áramkör, Nulla Vezeték Nélkül, TUYA (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto LZTS02-EU-B1 érintéskapcsoló tökéletesen illeszkedik az okos otthonodba. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen kapcsolhassuk be és ki a világítást, és a TUYA / Smart Life alkalmazás kompatibilitásának köszönhetően távolról is vezérelhetjük azokat. Emellett a készülék irányítható Amazon Alexa és Google Assistant hangsegédekkel is. A kapcsolót vízállóság és elegáns, minimalista dizájn jellemzi. A termék 1 gombbal van ellátva, és támogatja a ZigBee 3.0 kommunikációs protokollt, amelyhez egy további ZigBee híd (nem tartozék) szükséges a megfelelő működéshez.

Távirányítás alkalmazással
Nem vagy biztos benne, hogy lekapcsoltad a lámpát mielőtt elmentél otthonról? Többé nem kell aggódnod - csak nyúlj a telefonodért! A kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, így távolról is vezérelheted a világítást az okostelefonod segítségével. Emellett időzítőket és működési ütemterveket is létrehozhatsz az eszközeiden. Általában reggel 7:00-kor kelsz és este 11:00-kor fekszel le? Állítsd be a világítást, hogy automatikusan kapcsoljon be és ki ezekben az időpontokban.

Még több lehetőség
Az alkalmazás még több lehetőséget kínál. Például összekapcsolhatod az eszközeidet és csoportosan irányíthatod őket. Lehetőség van arra is, hogy a kapcsolókat más eszközökkel párosítsd, és okos jeleneteket hozz létre. Használj például egy további mozgásérzékelőt, és a lámpák automatikusan bekapcsolnak, amikor belépsz a házba! Az eszközöket meg is oszthatod a család többi tagjával, így ők is vezérelhetik azokat az okostelefonjukról.

Hangvezérlés
Foglaltak a kezeid főzés közben, és jól jönne egy kis extra világítás? Vagy kényelmesen fekszel az ágyban, és szeretnéd lekapcsolni a lámpákat? Nem probléma - az Avatto kapcsoló kompatibilis a Google Assistant és Amazon Alexa okos asszisztensekkel. Így hangparancsokkal is vezérelheted! Most csak néhány szó elegendő a lámpák gyors be- vagy kikapcsolásához.

Kifinomult dizájn
A kapcsoló stílusos, minimalista dizájnnal rendelkezik - tökéletesen kiegészíti bármilyen berendezést. Egyszerű kialakításának köszönhetően nagyon könnyű tisztán tartani is - időnként elég egy törlés a portól. Nagy tartósság és ellenállás jellemzi a fakulás, karcolások és egyéb sérülések ellen. Ezen kívül a kapcsoló vízálló - nyugodtan felszerelheted a fürdőszobában is. Az eszköz továbbá háttérvilágítással is fel van szerelve, amely bármikor ki- és bekapcsolható.

Egyszerű telepítés - kényelmes használat
Az eszköz felszerelése nem fog sok időt igénybe venni, és nem fog problémát okozni - nincs szükség semleges vezetékre. A kapcsoló képes megjegyezni az állapotát is - még ha az áram ki is kapcsol, automatikusan visszaállítja az utolsó beállításokat a hiba elhárítása után. Továbbá a termék gombja nagyon kellemes tapintású, és kényelmes kezelést tesz lehetővé.

Márka: Avatto

Modell: LZTS02-EU-B1

Szín: Fekete

Gombok száma: 1

Névleges teljesítmény: 3-400 W / csatorna

Névleges áramerősség: 10 A

Bemeneti feszültség: AC 110-240 V, 50/60 Hz

Készenléti energiafogyasztás: 0,45 W / 0,1 mA

Wi-Fi sávszélessége: 2.4 GHz

Anyag: ABS

Panel anyaga: Edzett üveg

Méret: 86 x 86 x 33 mm

Támogatott rendszerek: iOS 8.0, Android 4.0 és későbbi verziók

Alkalmazás: TUYA / Smart Life

Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

ZigBee protokoll: ZigBee 3.0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett