Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360513 Márka: AVATTO

Okos fénykapcsoló WiFi Avatto N-TS10-B3 3 irányú TUYA (fekete)


Cikkszám: N-TS10-B3 | EAN/Vonalkód: 6976037360513 | Márka: AVATTO

Okos fénykapcsoló WiFi Avatto N-TS10-B3 3 irányú TUYA (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto N-TS10-B3 érintőkapcsoló bármely otthonban, irodában vagy hotelben hasznos lehet. Lehetővé teszi a fény kényelmes ki- és bekapcsolását, valamint távolról is vezérelheted a TUYA / Smart Life alkalmazás segítségével. Az eszköz kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatásokkal is, így hangutasításokkal is irányíthatod. A termék Wi-Fi kapcsolaton keresztül csatlakozik és 3 gombbal van felszerelve. Telepítése nagyon egyszerű, és modern, stílusos dizájnnal rendelkezik.

Irányítsd a fényt távolról
Úgy érzed, elfelejtetted lekapcsolni a lámpát, mielőtt elindultál otthonról? Nem probléma - most már a telefonoddal is megteheted! Az Avatto kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, amely lehetővé teszi, hogy távolról kapcsold be vagy ki a lámpákat bárhonnan. Csak a telefonodra van szükség! Ha szeretnéd, oszd meg az eszközeidet a család többi tagjával is, hogy ők is vezérelhessék azokat távolról.

További képességek
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy munkarendet hozz létre meghatározott eszközökre. Állítsd be, hogy a lámpák automatikusan felkapcsolódjanak reggel, amikor felkelsz, és éjjel kikapcsoljanak, amikor lefekszel! Használhatsz időzítőket, és vezérelhetsz kiválasztott eszközöket csoportosan. Az is lehetséges, hogy a kapcsolókat más eszközökkel, például szenzorokkal párosítsd, hogy okos jeleneteket hozz létre. Tegyék a lámpák automatikusan felkapcsolódjanak, amint belépsz a házba!

Kompatibilitás hangasszisztensekkel
Kényelmes ágyban fekszel, nincs kéznél a telefonod, és szeretnéd lekapcsolni a lámpákat? Vagy talán éppen valamit főzöl, és szükséged lenne egy kis plusz világításra, de a kezeid foglaltak? Az Avatto kapcsoló ezekben és sok más helyzetben is hasznos lesz! Az eszköz kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa asszisztensekkel. Így hangutasítással is vezérelheted - egy egyszerű parancs elég ahhoz, hogy a fényt ki- vagy bekapcsoljad!

Kiváló minőségű dizájn
Az Avatto kapcsoló fantasztikusan kiegészíti bármely helyiség berendezését - stílusos, minimalista dizájnnal rendelkezik. Üveg panellel van felszerelve, amely karcálló és könnyen tisztítható - egyszerűen töröld le a portól. Az eszköz telepítése és beállítása rendkívül egyszerű. A kapcsoló puha háttérvilágítással is rendelkezik, amely megkönnyíti a sötétben való megtalálását. Ha szeretnéd, kikapcsolhatod ezt, hogy ne zavarja az alvásodat.

Márka
Avatto

Modell
N-TS10-B3

Szín
Fekete

Gombok száma
3

Frekvencia
2.412-2.484 GHz

Vezeték nélküli szabvány
IEEE 802.11 b/g/n

Névleges teljesítmény
800 W / csatorna

Névleges áram
10 A

Bemeneti feszültség
AC 85-265 V, 50/60 Hz

Kimeneti feszültség
AC 85-265 V, 50/60 Hz

Teljesítményfelvétel
≤ 0,45 W

Anyag
ABS

Panel anyaga
Edzett üveg

Méretek
Külső: 80 x 80 x (10.2+32) mm;
Belső: 50 x 50 x (10.2+32) mm

Támogatott rendszerek
iOS 8.0, Android 4.0 és újabb

Alkalmazás
TUYA / Smart Life

Kompatibilitás
Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett