Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975692070430 Márka: HHOLove

Okos ételadagoló 360° HD kamerával HHOLove O Sitter Wi-Fi


Cikkszám: CT-CMWOS | EAN/Vonalkód: 6975692070430 | Márka: HHOLove

Okos ételadagoló 360° HD kamerával HHOLove O Sitter Wi-Fi


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

66500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Intelligens kisállat etető 360° HD kamerával HHOLove O Sitter Wi-Fi
Gondoskodjon kedvence egészséges étkezési szokásairól. A HHOLove O Sitter egy intelligens kisállat etető, amely lehetővé teszi, hogy kedvence étrendjét igényeihez igazítsa. Választhat a rendelkezésre álló táplálkozási tervek közül, vagy létrehozhatja sajátját. A vezérlés egyszerű az erre dedikált alkalmazással, és a HD kamera lehetővé teszi, hogy távollétében is figyelhesse macskáját. Továbbá, a kétirányú audió lehetővé teszi, hogy "beszélgetést" folytasson szőrös barátjával - ő hallja Önt és Ön hallja őt. Az LED jelzők információt nyújtanak a készülék állapotáról, és a csomagolásból akár egy cicaházat is készíthet. Fedezze fel, mi mindent kínál még az O Sitter!

Beépített kamera
Maradjon kapcsolatban kedvencével, bárhol is legyen. Az etető 4x zoom kamerával rendelkezik. HD minőségű képeket biztosít, 360°-os vízszintes és 110°-os függőleges látószöggel. Továbbá az AI technológia lehetővé teszi a kisállat mozgásának automatikus követését. Bárhonnan figyelheti kedvencét beépített Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően. A kamera 3 üzemmóddal rendelkezik: IR éjjellátó, Adatvédelem és Ne zavarjanak. Egy bájos kiegészítés a kamera mindkét oldalán megjelenő animált szemek!

Kényelmes alkalmazásvezérlés
Az O Sitter használata gyerekjáték – az erre dedikált app egyszerűvé teszi az intelligens etető használatát. Az alkalmazásból nem csak az etetési tervet igazíthatja kedvence életkorához, de interakcióba is léphet kedvencével, letöltheti a nap legjobb pillanatait, vagy egy biztonságos és sokoldalú lézer segítségével játszhat a kedvencével manuális és automatikus módban egyaránt.

Értékes pillanatok gyűjteménye
Az O Sitter napi gyűjteményt készít az automatikusan kiválasztott megfigyelési pillanatokból, így élvezheti a macskája életének legdrágább pillanatait anélkül, hogy órákig kellene unalmas felvételeken keresztül böngésznie!

Etetési ütemterv
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy az etetési tervet kedvence igényeihez igazítsa. Az elérhető lehetőségekkel gondoskodhat a megfelelő étkezési szokásokról a kisállat terhessége alatt, elősegítheti a súlycsökkenést vagy a testsúly megtartását. Kézi beállításokkal is módosíthatja az etetés adagját és időzítését.

Átgondolt tervezés
Az intelligens etetőt a 3-13 mm méretű krokettadagokhoz tervezték, és a tartály kapacitása 2,5 liter, biztosítva, hogy az étel hosszabb ideig tartson. A 304 rozsdamentes acélból készült tál könnyen tisztítható – folyó víz alatt mosható. Kedvence egészségének megőrzése érdekében javasolt a tálat havonta egyszer tisztítani. Továbbá, a csomag tartalmaz egy hálózati adaptert, hogy a készülék megfelelően működjön. 4 db AA elemmel (nem tartozék) pedig áramkimaradás esetén is biztosítható az etető működése.

További funkciók
Az eszköz tetején található LED jelzők információt nyújtanak annak állapotáról. Értesítik a hálózati kapcsolat, szoftverfrissítések, csatlakozási problémák és a tartály újratöltésének szükségességéről is, többek között. Ezen kívül, az O Sitter csomagolása ágyként/házként is használható macskája számára – a csomagban speciális kapcsok találhatók az összeszereléshez.

A csomag tartalma
-Intelligens kisállat etető
-Stabilizáló lábak x2
-Kapcsok x3 pár
-Hálózati adapter
-Szárítószer
-Használati útmutató

Gyártó: HHOLove
Modell: O Sitter
Szín: fehér
Méretek: 177,6 x 177,6 x 418,2 mm
Súly: 2,18 kg
Kamera: 300W, 4x digitális zoom, éjjellátás
Kamera látótávolság: 360° vízszintes, 110° függőleges
Kapacitás: 2,5 l
Alkalmas krokett méret: 3-13 mm
Anyag: 304 rozsdamentes acél (tál)
Feszültség: 12V/1.5A
Kapcsolat: Wi-Fi, 5 GHz, 2.4 GHz

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett