Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396306181 Márka: OEM

NOBLE tok az iPhone 16 Plus-hoz, kék


| EAN/Vonalkód: 5903396306181 | Márka: OEM

NOBLE tok az iPhone 16 Plus-hoz, kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Védő hátlap tok, amely több anyagból készült: poliuretán, polikarbonát és TPU. Ezeknek az anyagoknak a tulajdonságainak kihasználása révén a tok kiemelkedik eredeti dizájnjával, miközben megvédi az okostelefont a károsodástól. Mágneses autós tartókkal működik.
A hát külső része két típusú matt poliuretánnal (PU) van bevonva. Az ilyen felületkialakítás biztos fogást és csökkentett ujjlenyomat-hatást biztosít. A kétféle felületet egy elegáns vízszintes csík választja el egymástól.
A tok belsejében egy érdekes méhsejt-minta található. Ez kemény PC anyagból (polikarbonát) készült, amely hatékony védelmet nyújt az okostelefonnak.
Az oldalak puha TPU anyagból (termoplasztikus poliuretán) készültek. Tulajdonságai miatt rugalmas gumira hasonlít, ami kényelmessé teszi a telefon behelyezését a tokba, és a tok tökéletesen illeszkedik a készülék formájához.
Mágneses autós tartókkal működik. A tok rendelkezik a szükséges kivágásokkal a portok számára és a gombok dombornyomásával, amelyek megkönnyítik az okostelefon használatát. Több színben kapható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett