Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048274341 Márka: Nillkin

Nillkin Textured Prop Magnetic tok Xiaomi 14 - fekete


Cikkszám: Nillkin Textured Prop Magnetic Case Mi 14 | EAN/Vonalkód: 6902048274341 | Márka: Nillkin

Nillkin Textured Prop Magnetic tok Xiaomi 14 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Textured Prop Magnetic tok Xiaomi 14 - fekete A Nillkin Textured Prop Magnetic toknak köszönhetően telefonod elegánsan és modernül fog kinézni. A tok kiválasztott poliamid szálból készült, biztosítva a tartósságot és a kopásállóságot, védelmet nyújtva a mindennapi sérülésekkel szemben. A lencsefedelet telefonállványként alakító egyedi funkció lehetővé teszi, hogy kényelmesen nézhess multimédiás tartalmakat további kiegészítők használata nélkül. A Nillkin Textured Prop Magnetic tok legfontosabb előnyei:
- Védelem a karcolások és a nem kívánt hozzáférés ellen a kamerához. A tok beépített kamerafedéllel rendelkezik.
- Kopásállóság. A tok kiválasztott poliamid szálból készült a további tartósság érdekében, integrált puha TPU kerettel, kemény PC panellel és légzsákokkal a sarkokban.
- Kényelmes filmnézés vagy fotónézegetés. A lencsevédő kényelmes állvánnyá alakul át.
- Kompatibilis különböző MagSafe kiegészítőkkel. Telefontámaszhoz, tartóhoz vagy mágneses pénztárcához csatlakoztatható.
- Kényelmesen illeszkedik a kézbe. Lekerekített élei és csúszásmentes elemei vannak.

Műszaki adatok:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Textured Prop Magnetic tok
- Kompatibilitás: Xiaomi 14
- Kiegészítő funkciók: fém lencsevédő állvány funkcióval, mágnessel kompatibilis MagSafe kiegészítőkkel, nyakpánt rögzítésére szolgáló lyuk
- Anyag: TPU, PC
- Szín: fekete

Karcolás elleni védelem A Nillkin Textured Prop Magnetic tok megfelelő védelmet nyújt a telefonod számára. Az integrált kamerafedél hatékonyan védi a karcolások ellen, miközben védi a magánéletet is azáltal, hogy blokkolja a nem kívánt hozzáférést a kamerához. Kopásállóság A válogatott poliamid szálakból készült tok kivételes tartósságot garantál. A puha TPU keret, kemény PC panel és a sarkokban található légzsákok további védelmet és terméktartósságot biztosítanak. Nézési kényelem egy karnyújtásnyira A lencsevédő könnyedén kényelmes állvánnyá alakul, így kényelmesen nézhetsz filmeket vagy fotókat anélkül, hogy a telefont a kezedben kellene tartanod. Kompatibilis MagSafe-fel A Nillkin Textured Prop Magnetic tok teljesen kompatibilis a MagSafe kiegészítőkkel, így könnyedén csatlakoztathatod a telefonodat különböző kiegészítőkhöz – állványoktól kezdve, a mágneses pénztárcákig. Ergonomikus kialakítás A lekerekített élek és csúszásmentes elemek nemcsak esztétikus megjelenést biztosítanak, hanem a mindennapos használat kényelmét és biztonságát is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett