Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048246546 Márka: Nillkin

Nillkin Textured extra tartós, megerősített tok gél kerettel és nejlon hátlappal Samsung Galaxy M53 5G fekete tok


Cikkszám: Nillkin Textured Case Samsung Galaxy M53 5G Black | EAN/Vonalkód: 6902048246546 | Márka: Nillkin

Nillkin Textured extra tartós, megerősített tok gél kerettel és nejlon hátlappal Samsung Galaxy M53 5G fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Nillkin Textured Case egy tartós, megerősített tok gél kerettel és nejlon hátlappal A Nillkin Textured Case kiváló minőségű anyagokból készül. A tok hátsó panelján lévő sajátos textúra kellemes tapintású nejlonszálas borítással rendelkezik. Nemcsak érdekes és divatos megjelenést biztosít, hanem kényelmes és csúszásmentes is. A benne elhelyezett telefon nem csúszik ki a kezéből, és tökéletes védelmet nyújt mechanikai sérülések, izzadság vagy olajfoltok ellen.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Anyag: PC+TPU

A legfontosabb jellemzők:
- Dizájner textúra csúszásmentes tulajdonságokkal
- Nagy tartósság és rugalmasság
- Tökéletes illeszkedés a telefonhoz
- Tökéletes védelem a sérülések és szennyeződések ellen

Texturált nejlonszálas felület A texturált dizájn kellemes tapintású és megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezéből, miközben nagyon vonzó megjelenést biztosít. A tok megjelenését az is pozitívan befolyásolja, hogy ultra-vékony és nagyon könnyű.

Megfelelően merev, kellemesen rugalmas A kemény PC és a puha TPU anyagok kombinációja átfogó védelmet nyújt, miközben könnyű fel- és levenni a tokot.

A legjobb technológiák felhasználásával készült A tok fejlett hőformázási technológiával készült. A 3D textúra magas szintű funkcionális és stílusos megjelenést kínál. A tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz.

Tartós anyagok A texturált tok nagyon tartós a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően. Ellenáll a karcolásoknak és az ujjlenyomatoknak, az olajnak vagy az izzadságnak. Védi a telefont az ütődések vagy zuhanások esetén.

Tökéletesen illeszkedik a Samsung telefonjához A merev, de rugalmas tok tökéletesen illeszkedik Samsung telefonjához. A megfelelő helyeken nyílásokkal rendelkezik, így a kamera, a töltőport vagy a hangszóró nem lesz fedve.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett