Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048272033 Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield tok Samsung Galaxy A15 5G hard cover - fekete


Cikkszám: Nillkin Super Frosted Shield Samsung SAM Galaxy A15 5G Black | EAN/Vonalkód: 6902048272033 | Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield tok Samsung Galaxy A15 5G hard cover - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy A15 5G tok a Nillkin Super Frosted Shield sorozatból, kemény fedéllel fekete színben A Nillkin Super Frosted Shield tok a Samsung Galaxy A15 5G számára a tartósság és az elegáns megjelenés kombinációja. Kiváló minőségű PC anyagokból készült, megfelelő védelmet nyújt a sérülések és karcok ellen. A modern matt UV lakk technológia használatának köszönhetően a tok kellemes tapintású és elegáns kivitelű. A megemelt élek növelik a képernyő és a kamera védelmét, a hátsó rész speciális textúrája pedig csúszásgátló tulajdonságokat és ellenállást biztosít a szennyeződésekkel és ujjlenyomatokkal szemben. A tok könnyen tisztítható is. A gombok és portok számára precízen kialakított nyílásoknak köszönhetően a telefon használata szabad és kényelmes. Ez a tok kiváló választás azok számára, akik egy termékben értékelik a tartósságot és az eleganciát. Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Super Frosted Shield
- Anyag: PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A15 5G
- Szín: Fekete

A Nillkin Super Frosted Shield tok legfontosabb előnyei a Samsung Galaxy A15 5G-hez:
- Védelem karcolások és sérülések ellen - a tartós PC anyagnak és a képernyő körüli megemelt éleknek köszönhetően a tok hatékonyan védi a telefont a karcolások és sérülések ellen, növelve annak tartósságát.
- Csúszásgátló textúra - a kis pontok speciális textúrája fokozza a tok fogását a kézben, csökkentve a telefon kicsúszásának kockázatát.
- Ellenállás a szennyeződésekkel és ujjlenyomatokkal szemben - a tok mindkét oldalán található matt UV lakk bevonat hatékonyan védi a szennyeződésekkel és ujjlenyomatokkal szemben, tisztán tartva a tokot hosszú ideig.
- Szabad használat - a tok precízen vágott és egy adott telefonmodellhez illeszkedik, könnyű hozzáférést biztosítva minden funkcióhoz és gombhoz.
- Elegáns megjelenés - a sötét, matt szín és a finom textúra kombinációja elegáns és magas minőségű termék érzetét kelti.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett