Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048271678 Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro tok Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - Fekete


Cikkszám: Nillkin Super Frosted Shield Pro Redmi Note 13 Pro 5G/Mi Poco X6 5G Black | EAN/Vonalkód: 6902048271678 | Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro tok Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Super Frosted Shield Pro tok Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - Fekete A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok szilárd védelmet nyújt, megvédve készülékét a leesésektől és karcolásoktól. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a tok könnyen felszerelhető, és tartós anyagai hosszú élettartamot biztosítanak. Emellett a Nillkin Super Frosted Shield Pro tok elegáns dizájnja stílusossá és professzionálissá teszi telefonját minden alkalommal. A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok legfontosabb előnyei: - Megvédi a telefonját a sérülésektől. A tok rugalmas TPU kerettel és merev PC hátlappal rendelkezik, ami szilárd védelmet nyújt leesések ellen.
- Elnyeli az ütés energiáját. Speciálisan kialakított sarkok autós lökhárítókhoz hasonlóan működnek, elnyelve az ütéseket.
- Megakadályozza, hogy kicsússzon a kezéből. A tok felületén található csúszásgátló anyag növeli a fogást.
- Védi a kamera lencséit. A hátlapi kamera körüli megemelt élek elválasztják azt a földtől, minimalizálva a karcolások kockázatát.
- Hozzáférést biztosít az összes telefonfunkcióhoz. Pontosan kivágott lyukak a dugók és gombok számára lehetővé teszik a készülék teljes funkcionalitását a tok eltávolítása nélkül.
Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Super Frosted Shield Pro
- Kompatibilitás: Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Xiaomi Poco X6 5G
- Anyag: TPU, PC
- Fekete szín

Szilárd védelem telefonjának minden helyzetben A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok garantáltan megvédi okostelefonját a váratlan balesetektől. A rugalmas TPU keret és a merev PC hát használatának köszönhetően a tok hatékonyan megvédi a telefont a mechanikai sérülésektől. Leesések és karcolások többé nem jelentenek problémát, és telefonja hosszabb ideig megőrzi új megjelenését. Ütés elnyelése speciális sarkokkal A telefon kemény felülettel való ütközése súlyos károkat okozhat. Ezért a Nillkin Super Frosted Shield Pro tok sarkai úgy lettek kialakítva, hogy autós lökhárítókhoz hasonlóan működjenek, elnyelve az ütési energiát és minimalizálva a kárt. Ez az okos megoldás biztonságossá teszi telefonját. Csúszásgátló anyaggal Nincs is bosszantóbb dolog, mint amikor a telefon a legrosszabb pillanatban kicsúszik a kezéből. A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok csúszásgátló felülete növeli a fogást és megakadályozza, hogy a készülék kicsússzon. Védje a kamera lencséit a karcolásoktól Fotói mindig élesek és tiszták lesznek a hátlapi kamera körüli megemelt éleknek köszönhetően. A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok elválasztja a lencséket a földtől, minimalizálva a karcolások kockázatát. Nyugodtan leteheti telefonját anélkül, hogy aggódnia kellene a lencsék sérülése miatt. Problémamentes hozzáférés az összes telefonfunkcióhoz A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok teljes funkcionalitással lett megtervezve. A pontosan kivágott lyukak a dugók és gombok számára lehetővé teszik a készülék összes funkciójának könnyű elérését a tok eltávolítása nélkül. Élvezze az okostelefon használatának kényelmét minden nap.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett