Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048286412 Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro tok iPhone 16 - fekete


Cikkszám: Super Frosted Shield Pro AP iPhone16 Black | EAN/Vonalkód: 6902048286412 | Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro tok iPhone 16 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Super Frosted Shield Pro tok iPhone 16 - fekete

A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok szilárd védelmet nyújt, megóvva készülékét az esésektől és karcolásoktól. Átgondolt tervezésének köszönhetően a tok könnyen felszerelhető, tartós anyagai pedig hosszú élettartamot garantálnak. Emellett a Nillkin Super Frosted Shield Pro tok elegáns kialakítása stílusossá és professzionálissá teszi telefonját, bármilyen alkalomról legyen is szó.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Super Frosted Shield Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU, PC
- Szín: fekete

A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok legfontosabb előnyei:
- Megvédi telefonját a sérülésektől. A tok rugalmas TPU kerettel és merev PC hátlappal rendelkezik, amely szilárd védelmet nyújt az esésekkel szemben.
- Elnyeli az ütési energiát. Speciálisan kialakított sarkai úgy viselkednek, mint az autók ütközői, elnyelve a rázkódásokat.
- Megakadályozza, hogy kicsússzon a kezéből. A csúszásmentes anyag a tok felületén növeli a tapadást.
- Védi a kamerák lencséit. A hátsó kamera körüli megemelt szélek elválasztják azt a talajtól, minimalizálva a karcolódás veszélyét.
- Teljes hozzáférést biztosít minden telefonfunkcióhoz. Pontosan kivágott lyukak a csatlakozóknak és gomboknak lehetővé teszik a készülék teljes funkcionalitását anélkül, hogy ki kellene venni a tokból.

Szilárd védelem minden helyzetben
A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok garantálja az okostelefon védelmét a váratlan balesetek ellen. A rugalmas TPU keret és merev PC hátlap hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől. Az esések és karcolások már nem jelentenek problémát, és telefonja hosszabb ideig megőrzi újszerű megjelenését.

Ütközéselnyelés speciális sarkaknak köszönhetően
A telefon kemény felülettel való ütközése súlyos sérüléseket okozhat. Ezért a Nillkin Super Frosted Shield Pro tok sarkai úgy lettek tervezve, hogy az autók ütközőihez hasonlóan elnyeljék az ütések energiáját, minimalizálva a hibák kockázatát. Ez az okos megoldás biztonságban tartja telefonját.

Csúszásmentes anyaggal
Nincs bosszantóbb, mint amikor a telefon a legváratlanabb pillanatban kicsúszik a kezéből. A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok csúszásmentes felülete növeli a tapadást és megakadályozza a készülék kicsúszását.

Védje a kamerák lencséit a karcolódástól
Fényképei mindig élesek és tiszták maradnak a hátsó kamera körüli megemelt éleknek köszönhetően. A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok elválasztja a lencséket a talajtól, minimalizálva a karcolódás veszélyét. Nyugodtan leteheti telefonját anélkül, hogy aggódnia kellene a lencsék sérülése miatt.

Zavartalan hozzáférés minden telefonfunkcióhoz
A Nillkin Super Frosted Shield Pro tokot a teljes funkcionalitás szem előtt tartásával tervezték. Pontosan kivágott lyukak a csatlakozóknak és gomboknak lehetővé teszik a kényelmes használatot anélkül, hogy ki kellene venni a tokból. Élvezze okostelefonja kényelmét minden nap.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett