Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048265622 Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro megerősített tok iPhone 15 Plus - kék


Cikkszám: Nillkin Super Frosted Shield Pro(TPU+PC) iphone 15 plus Blue | EAN/Vonalkód: 6902048265622 | Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro megerősített tok iPhone 15 Plus - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Super Frosted Shield Pro megerősített telefontok A Nillkin Super Frosted Shield Pro sorozat tokja egy nagyon tartós borítás, amely megvédi telefonját a komolyabb sérülésektől, ha leesik a földre. Amikor új telefont vásárol, érdemes egy megfelelő tokot is beszerezni, különösen, ha csúcsminőségű készüléket választott. Egy óvatlan mozdulat elég ahhoz, hogy a telefon a földre essen. A tok egy rugalmas TPU keretből és egy merev PC hátlapból áll. A keret megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra, míg a hátlap merevíti az egész szerkezetet. A sarkok úgy vannak kialakítva, hogy ütközőként működjenek, és elnyeljék az ütés energiáját. A hátsó kamera és a képernyő körüli kiemelkedő élek elválasztják ezeket az elemeket a felülettől, ahol megsérülhetnek.

Legfontosabb előnyök:
- Kiváló védelmet nyújt a sérülések ellen
- Egy réteg, amely légrugóként működik
- Csúszásgátló anyag
- Kamera objektív védelme
- Pontosan kivágott lyukak a kábelek és gombok számára

Hatékony védelem minden helyzetben
A Super Frosted Shield Pro tok különleges feladatokra tervezett kiegészítő. Nem számít, milyen intenzíven használja a telefonját, teljes védelmet nyújt a sérülésekkel szemben minden helyzetben. Két anyag - rugalmas TPU és szilárd PC - használata biztosítja, hogy készüléke minden felülete megfelelő védelmet kapjon. A sarkok légzsákként működnek - elnyelik az eséseket még nagy magasságból is.

Az objektívek védelme a karcolások ellen
A kamera objektívek gyakran karcolódnak, csökkentve a készített fotók minőségét. A tok megerősített éleket használ ezen elemek körül. Hatékonyan védi az objektíveket a karcolások ellen, elválasztva azokat a felülettől, amelyre a telefont helyezi.

Kényelmes, csúszásmentes anyag
A csúszásgátló bevonat használata azt jelenti, hogy a telefon nem fog kicsúszni a kezéből vagy lecsúszni az asztalról. Ezenkívül ez az anyag biztosítja a készülék használatának magas kényelmét, és bőrbarát.

Pontosan kivágott port lyukak
A telefon teljes kényelmes használatához, valamint a leginkább sérülésnek kitett helyek hatékony védelméhez minden kábeldugasz körüli lyukat nagyon pontosan kivágtak.

Tökéletes kivágások
A tokon pontosan kivágott lyukak vannak a kamera, hangszórók és töltő dugasz számára. Minden pontosan illeszkedik egy adott telefonmodellhez.

Támogatja a vezeték nélküli töltést
A tok nem tartalmaz fémelemeket. Nyugodtan használhatja a Qi vezeték nélküli töltőt anélkül, hogy levenné a tokot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett