Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048272231 Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok Xiaomi 14 Pro - fekete


Cikkszám: Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic Case Mi 14 Pro | EAN/Vonalkód: 6902048272231 | Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok Xiaomi 14 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok MagSafe-támogatással Xiaomi 14 Pro-hoz - Fekete A tartós Nillkin Super Frosted Shield Pro tok képes megvédeni a telefonodat komoly sérülésektől, miután az a padlóra esett. Rugalmas TPU keretből és merev PC hátlapból áll. A keret megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra, a hátlap pedig merevíti az egész szerkezetet. A sarkok úgy vannak kialakítva, hogy elnyeljék az ütés energiáját. A hátsó kamera és a képernyő körüli megemelt élek elválasztják ezeket az elemeket attól a felülettől, amelyen megkarcolódhatnak. A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok vezeték nélküli töltést is lehetővé tesz MagSafe töltő használatával. Erős neodímium mágnesek vannak beépítve, amelyek megakadályozzák a telefon lecsúszását a töltőről. Kényelmes használni és nagyon tartós.

A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok legfontosabb előnyei:
- Támogatja a vezeték nélküli töltést. Nem kell eltávolítania a tokot a telefon vezeték nélküli töltéséhez, pl. MagSafe töltő használatával.
- Kiváló védelmet nyújt a sérülések ellen. Beépített réteggel rendelkezik, amely légpárnaként működik.
- Nem esik ki a kezedből és nem csúszik le az asztalról. A tok csúszásgátló bevonattal van ellátva.
- Védi a kamera lencséit. A tok megemelt élekkel rendelkezik.
- Növeli a tablet használatának kényelmét. Pontosan kivágott lyukakkal rendelkezik a kábelcsatlakozó és a gombok számára.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: Xiaomi 14 Pro
- Szín: fekete

Hatékony telefonvédelem minden helyzetben Nem számít, milyen intenzíven használod a telefonod, a Nillkin Super Frosted Shield Pro tok teljes védelmet nyújt a sérülések ellen minden helyzetben. A két anyag (rugalmas TPU és szilárd PC) használata biztosítja, hogy a készülék minden felülete megfelelő szintű védelmet kapjon. A sarkok légzsákként működnek: elnyelik az eséseket akár nagy magasságból is.

A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok védi a lencséidet a karcolások ellen A kamera lencséi gyakran megkarcolódnak, csökkentve a készített képek minőségét. A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok megerősített élekkel rendelkezik ezek körül az elemek körül. Hatékonyan védik a lencséket a karcolások ellen, elválasztva őket azoktól a felületektől, amelyekre helyezi a telefont.

Kényelmes, csúszásmentes anyaggal A csúszásgátló bevonat használata biztosítja, hogy a telefon nem esik ki a kezedből és nem csúszik le az asztalról. Ezenkívül ez az anyag biztosítja a készülék használatának magas kényelmét és bőrbarát is.

Pontosan kivágott lyukak a csatlakozókhoz A telefon teljes használati kényelmének biztosítása érdekében, valamint a leginkább sérülésnek kitett helyek hatékony védelme érdekében minden lyuk a csatlakozók körül nagyon pontosan van kivágva.

Tökéletes kivágások A tok pontosan kivágott lyukakkal rendelkezik a kamera, a hangszórók és a töltőcsatlakozó számára. Minden tökéletesen illeszkedik egy adott telefonomodellhez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett