Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048272217 Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro mágneses tok Xiaomi 14 - fekete


Cikkszám: Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic Case Mi 14 | EAN/Vonalkód: 6902048272217 | Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro mágneses tok Xiaomi 14 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4410 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Super Frosted Shield Pro mágneses tok MagSafe kompatibilitással Xiaomi 14-hez - fekete Tartós Nillkin Super Frosted Shield Pro tok képes megvédeni a telefonodat a komoly sérülésektől, miután a földre esett. Rugalmas TPU keretből és merev PC hátlapból áll. A keret megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra, a hátlap pedig merevíti az egész szerkezetet. A sarkok úgy vannak kialakítva, hogy elnyeljék az ütés energiáját. A hátsó kamera és a képernyő körüli emelt élek megakadályozzák, hogy ezek az elemek érintkezzenek a felülettel, amelyen megkarcolódhatnak. A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést MagSafe töltővel. Beépített erős neodímium mágnesekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy a telefon lecsússzon a töltőről. Kényelmes a használata és nagyon tartós. A Nillkin Super Frosted Shield Pro mágneses tok legfontosabb előnyei:
- Támogatja a vezeték nélküli töltést. Nem kell eltávolítanod a tokot ahhoz, hogy vezeték nélkül töltsd a telefonodat, például MagSafe töltővel.
- Kiváló védelmet nyújt a sérülésekkel szemben. Beépített réteggel rendelkezik, amely légpárnaként működik.
- Nem esik ki a kezedből és nem csúszik le az asztalról. A tok csúszásmentes anyaggal van bevonva.
- Védi a kamera lencséit. A tok emelt élekkel rendelkezik.
- Növeli a munka kényelmét a telefonon. Pontosan vágott lyukak vannak a kábel csatlakozóhoz és a gombokhoz.
Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Super Frosted Shield Pro mágneses tok
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: Xiaomi 14
- Szín: Fekete
Hatékony telefonvédelem minden helyzetben Nem számít, milyen intenzíven használod a telefonodat, a Nillkin Super Frosted Shield Pro tok biztosít teljes védelmet minden helyzetben. A két anyag (rugalmas TPU és szilárd PC) használata biztosítja, hogy a készülék minden felületének megfelelő szintű védelme legyen. A sarkok légzsákfunkcióval rendelkeznek: elnyelik az eséseket még nagy magasságból is. A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok védi a lencséidet a karcolásoktól A kamera lencséi gyakran megkarcolódnak, ami rontja a készített fényképek minőségét. A Nillkin Super Frosted Shield Pro tokban megerősített éleket találsz ezek körül az elemek körül. Hatékonyan védik a lencséket a karcolásoktól, elválasztva őket a felülettől, amelyre a telefont helyezed. Kényelmes, csúszásmentes anyaggal A csúszásmentes bevonat használata azt jelenti, hogy a telefon nem esik ki a kezedből vagy nem csúszik le az asztalról. Emellett ez az anyag magas kényelmet biztosít a készülék használatában és bőrbarát. Pontosan vágott lyukak a csatlakozók számára A telefon kényelmes használata érdekében, valamint hogy a leginkább sérülésnek kitett helyek hatékonyan védve legyenek, minden csatlakozó körül nagyon pontosan vágott lyukak találhatóak. Tökéletes kivágások A tok pontatlanul vágott lyukakkal rendelkezik a kamera, a hangszórók és a töltő csatlakozó számára. Minden pontosan illeszkedik egy adott telefonmodellhez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett