Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048286627 Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok iPhone 16 Pro-hoz - kék


Cikkszám: Super Frosted Shield Pro Magnetic Case AP iPhone16 Pro Blue | EAN/Vonalkód: 6902048286627 | Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok iPhone 16 Pro-hoz - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok biztosítja, hogy telefonja sértetlenül megússza még a legnehezebb helyzeteket is. A fejlett technológiának és a szilárd anyagoknak köszönhetően a tok teljes biztonságot garantál a készülék számára. Nem kell aggódnia véletlen leejtések, karcolások vagy töltési problémák miatt. A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tokkal mágneses tartókat is használhat – beépített mágneses modulja van (MagSafe kompatibilis).

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- További jellemzők: MagSafe kompatibilitás
- Anyag: PC
- Szín: kék

A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok legfontosabb előnyei:
- Stabilan tartja a telefonját a mágneses tartón. A tok beépített erős neodímium mágneseket tartalmaz, amelyek stabilan tartják a telefont a MagSafe tartó vagy töltő segítségével.
- Kiváló védelmet nyújt. Megvédi a telefont az esések és mechanikai sérülések hatásaitól. A rugalmas TPU és a merev PC kombinációjának köszönhetően a tok elnyeli az ütéseket.
- Minimalizálja a sérülés kockázatát. A légzsákként működő réteg elnyeli az eséseket.
- Megvédi a telefont a kézből kicsúszástól. A csúszásgátló anyag bőrbarát és kényelmes használatot biztosít.
- A kamera lencséit is védi. Megerősített szélek választják el a lencséket attól a felülettől, amelyre a telefont helyezik.

Magabiztosság és stabilitás minden helyzetben Mágneses tartó használata soha nem volt ilyen kényelmes és biztonságos. A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok beépített neodímium mágnesekkel rendelkezik, amelyek garantálják a telefon stabil tartását a tartón, pl. a MagSafe-en. Az erős mágnesek csökkentik a véletlen elmozdulás vagy leesés kockázatát, így biztos lehet benne, hogy telefonja mindig biztonságban és használatra kész.

Megbízható védelem A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok garantálja telefonja biztonságát. A rugalmas TPU és a merev PC kombinációjának köszönhetően a készülék minden felülete védett a sérülések ellen. A szilárd konstrukciónak és átgondolt részleteknek, mint pl. a megemelt szélek, köszönhetően a telefon legfontosabb elemei is védve vannak. Nem számít, mennyire intenzíven használja okostelefonját, biztos lehet benne, hogy az teljes védelem alatt áll.

Sarkok mint légzsákok Speciálisan kialakított sarkok légzsákként működnek, elnyelve az eséseket és védve a telefont a sérülésektől. A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok hatékonyan elnyeli az ütés energiáját, minimalizálva a súlyos sérülések kockázatát. Ez olyan megoldás, amely maximális védelmet nyújt, különösen kiszámíthatatlan helyzetekben.

Csúszásmentes komfortos használat A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok csúszásgátló anyagból készül, amely nemcsak a telefont védi a kézből való kicsúszástól, hanem kényelmes használatot is biztosít. Az anyag kellemes tapintású és bőrbarát, így még élvezetesebbé teszi a telefon használatát.

Precíz kivágások a teljes funkcionalitásért Minden Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses tok precíz kivágásokkal rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek az összes porthoz, gombhoz és lencséhez. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a telefon összes funkciója teljes mértékben elérhető, miközben a készülék hatékonyan védve van. A precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak minden funkcióhoz anélkül, hogy csökkentenék a védelem szintjét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett