Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048279322 Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses Tok Google Pixel 9 Pro XL - fekete tok


Cikkszám: Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic Case Google Pixel 9 Pro XLblack | EAN/Vonalkód: 6902048279322 | Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses Tok Google Pixel 9 Pro XL - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4720 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses Tok Google Pixel 9 Pro XL - fekete
A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses Tok biztosítja, hogy telefonod sértetlenül túlélje a legnehezebb helyzeteket is. A fejlett technológiának és a masszív anyagoknak köszönhetően a tok teljes biztonságot garantál a készülék számára. Nem kell aggódnod a véletlen leejtések, karcolások vagy töltési problémák miatt. A mágneses tartókat is használhatod a Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses Tokkal - beépített mágneses modulja van (MagSafe kompatibilis).

Műszaki adatok:

- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses Tok
- Kompatibilitás: Google Pixel 9 Pro XL
- Anyag: TPU
- Szín: Fekete

A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses Tok legfontosabb előnyei:

- Stabilan tartja telefonodat a mágneses tartón. Az erős neodímium mágnesek beépítve stabilan tartják a telefont a MagSafe tartón vagy töltőn.
- Kiváló védelmet nyújt. Megvédi a telefont az esések és mechanikai sérülések hatásaitól. A rugalmas TPU és a merev PC kombinációjának köszönhetően a tok elnyeli az ütéseket.
- Minimálisra csökkenti a károk kockázatát. A légzsákként működő réteg elnyeli az eséseket.
- Megakadályozza a telefon kicsúszását a kezedből. A csúszásmentes anyag bőrbarát és kényelmes használatot biztosít.
- A kamera lencséit is védi. A megerősített élek elválasztják a lencséket a felülettől, amelyre a telefon le van helyezve.

Magabiztosság és stabilitás minden helyzetben
A mágneses tartó használata még soha nem volt ennyire kényelmes és biztonságos. A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses Tok beépített neodímium mágnesekkel rendelkezik, amelyek garantálják a telefon stabil rögzítését a tartón, például a MagSafe-en. Az erős mágnesek kiküszöbölik a véletlen elmozdulás vagy leesés kockázatát, ami nyugodt lelkiállapotot biztosít, hogy telefonod mindig biztonságban és használatra készen áll.

Megelégedésre számíthatsz a védelemmel kapcsolatban
A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses Tok a telefonod biztonságának garanciája. A rugalmas TPU és a merev PC kombinációjának köszönhetően a készülék minden felülete védve van a sérülésekkel szemben. A masszív konstrukció és az átgondolt részletek, mint a kiemelt élek, védik a telefon legfontosabb elemeit. Nem számít, mennyire intenzíven használod az okostelefonodat, biztos lehetsz benne, hogy teljes mértékben védve van.

Sarkok mint légzsákok
A speciálisan tervezett sarkok légzsákként működnek, elnyelik az ütéseket és védik a telefont a károsodástól. A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses Tok hatékonyan elnyeli az ütési energiát, minimalizálva a komoly károsodás kockázatát. Ez egy olyan megoldás, amely maximális védelmet nyújt, különösen kiszámíthatatlan helyzetekben.

Csúszásmentes kényelem a használat során
A Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses Tok csúszásmentes anyagból készült, ami nemcsak megakadályozza a telefon kicsúszását a kezedből, hanem kényelmes használatot is biztosít. Az anyag kellemes tapintású és bőrbarát, így még kellemesebbé teszi a telefon használatát.

Precíz kivágások a teljes funkcionalitás érdekében
Minden Nillkin Super Frosted Shield Pro Mágneses Tok precízen kivágott lyukakkal rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek minden porthoz, gombhoz és lencséhez. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy minden telefonfunkció teljes mértékben elérhető, miközben a készülék hatékonyan védve van. A precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak minden funkcióhoz anélkül, hogy csökkentenék a védelem szintjét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett