Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048281998 Márka: Nillkin

Nillkin Qin Prop bőrtok kameravédővel és állvánnyal iPhone 16 Pro Max - Fekete


Cikkszám: Qin Prop leather case AP iPhone16 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 6902048281998 | Márka: Nillkin

Nillkin Qin Prop bőrtok kameravédővel és állvánnyal iPhone 16 Pro Max - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

8600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Qin Prop bőrtok kameravédővel és állvánnyal iPhone 16 Pro Max - Fekete
A Nillkin Qin Prop bőrtok lenyűgöz multifunkcionalitásával. Az elegáns, természetes bőrből készült dizájn nemcsak az egyedi stílusodat emeli ki, hanem páratlan védelmet is biztosít. Az innovatív lencsevédő, amely állványként is funkcionál, lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetben kényelmesen használhasd a telefonodat. Az anti-slip és szennyeződésálló bélés garantálja, hogy telefonod mindig remekül nézzen ki.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Qin Prop Leather Case
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- További funkciók: kameravédő, állvány, pénztárca
- Anyag: PC, TPU, fém, bőr
- Szín: Fekete

A Nillkin Qin Prop bőrtok legfontosabb előnyei:
- Védi a lencsét és megkönnyíti a médiafogyasztást. Az integrált lencsevédő állványként is funkcionál.
- Lehetővé teszi a kártyák tárolását egy speciális rekeszben. A tok belsejét kényelmesen kialakították, hogy fizetési vagy személyazonosító kártyát tárolhass.
- Védi a telefont a szennyeződéstől és a kicsúszástól. A finom bélés csúszásmentes és szennyeződésálló.
- Elegáns kinézetet biztosít a természetes bőrnek köszönhetően. A legmagasabb minőségű bőrből készült, amely luxus kinézetet ad a készüléknek.
- Teljes körű védelmet nyújt a telefont számára a fliptok kialakítás révén. A tok minden oldalról védi a telefont, megóvva azt a sérülésektől.

Integrált lencsevédő állvány funkcióval
A Nillkin Qin Prop bőrtok tökéletes megoldás azok számára, akik a kényelmet és a biztonságot értékelik. Az innovatív lencsevédő révén a kamerád mindig védett a karcoktól és a sérülésektől. De ez még nem minden - a védő állványként is használható, ami tökéletes filmnézéshez vagy videocsevegéshez.

Beépített kártyatartó tárolás
A Nillkin Qin Prop bőrtok segítségével többé nem kell extra pénztárcát magaddal hordani. A tok belsejében speciális rekesz található, ahol biztonságosan tárolhatod a legfontosabb fizetési vagy azonosító kártyádat. Mostantól minden, amire szükséged van, mindig kéznél van.

Csúszásmentes és szennyeződésálló bélés
Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy a telefon kicsúszik a kezedből. A Nillkin Qin Prop bőrtok bélése a biztos fogás érdekében lett kialakítva. A csúszásmentes felület nemcsak a használat kényelmét növeli, hanem megvédi a telefont a szennyeződésektől és a portól is. Így a telefonod mindig újnak tűnik.

Luxus bőr az elegáns kinézetért
A Nillkin Qin Prop bőrtok az elegancia és a stílus szinonimája. A legmagasabb minőségű természetes bőrből készült tok egyedi megjelenést kölcsönöz a telefonodnak. A bőr nemcsak remekül néz ki, hanem kellemes tapintású is.

Teljes körű védelem a fliptok kialakítás révén
A Nillkin Qin Prop bőrtok a teljes körű védelem érdekében lett tervezve. A fedél védi a képernyőt, a szilárd szerkezet pedig megóvja a telefont az esésektől és az ütközésektől. Biztos lehetsz benne, hogy a telefonod bármilyen helyzetben biztonságban van.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett