Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048279599 Márka: Nillkin

Nillkin Iceblade Prop tok Xiaomi 14 Ultra - fekete


Cikkszám: Nillkin Iceblade Prop Case Mi 14 Ultra Dark night black | EAN/Vonalkód: 6902048279599 | Márka: Nillkin

Nillkin Iceblade Prop tok Xiaomi 14 Ultra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Iceblade Prop tok Xiaomi 14 Ultra - fekete Nillkin Iceblade Prop egy tok, amely nemcsak védelmet nyújt, hanem lenyűgözően is néz ki. A kettős anyagú TPU és PC egyedi konstrukciójának köszönhetően készüléked teljes körű védelmet kap esések és sérülések ellen. A fém borítás nemcsak a kamerát védi, hanem a magánéletedet is. A beépített állvány lehetővé teszi, hogy kényelmesen használhasd az okostelefont különböző pozíciókban, míg a futurisztikus dizájn stílust ad hozzá. A Nillkin Iceblade Prop legfontosabb előnyei:
- Védi a kamerád és a magánéletedet. A fém borítás védi a kamerát és növeli a magánéleted biztonságát.
- Kényelmes telefonpozícionálást tesz lehetővé. A beépített állvány lehetővé teszi, hogy stabilan elhelyezd az okostelefont különböző pozíciókban.
- Komplex védelmet nyújt a sérülések ellen. A TPU és PC konstrukció biztosítja a tartósságot és az ütésállóságot.
- További élvédelmet nyújt. Négy légzsák hatékonyan csillapítja az eséseket.
- Stílusos, modern megjelenést kölcsönöz. Az áttetsző tok fémes részletekkel futurisztikus jelleget kölcsönöz.

Műszaki adatok:
- Márkanév: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Iceblade Prop
- Kompatibilitás: Xiaomi 14 Ultra
- Kiegészítő funkciók: fém lencsevédő állvány funkcióval, lyuk nyakpánt rögzítéséhez
- Anyag: TPU, PC
- Szín: fekete

Magas szintű kamera védelem A Nillkin Iceblade Prop tokban található fém borítás védi az okostelefon kameráját a karcolásoktól és sérülésektől. Nem kell aggódnod a lencsék biztonsága miatt, mert tartós anyagokkal teljes körűen védve vannak. A borítás a magánéleted védelmét is szolgálja. Kényelmes használat A Nillkin Iceblade Prop tok kameraborítása egy praktikus állvánnyá alakítható, amely lehetővé teszi az okostelefon különböző pozíciókban történő elhelyezését. Ennek köszönhetően kényelmesen nézhetsz filmeket, tarthatsz videóhívásokat vagy használhatsz alkalmazásokat anélkül, hogy kézben kellene tartanod a készüléket. Teljes védelem két anyag konstrukcióval A Nillkin Iceblade Prop tok teljes körű védelmet nyújt az okostelefonnak a tartós TPU és PC anyagok használatának köszönhetően. Ezek az anyagok nemcsak az ütések és esések ellen védenek, hanem a tok hosszú távú tartósságát is biztosítják. Légzsákok a jobb védelem érdekében A Nillkin Iceblade Prop tok négy légzsákja hatékonyan védi az okostelefonodat esések során. Ez a megoldás minimalizálja a mechanikai sérülések kockázatát azáltal, hogy védi a készülék legsebezhetőbb részeit. Modern dizájn a jövőnek A Nillkin Iceblade Prop tok futurisztikus dizájnja kiemeli okostelefonodat a tömegből. Az áttetsző tok, a fém elemek és a vonalas, fényes részletek egyedi megjelenést kölcsönöznek neki.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett