Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048272569 Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Prop mágneses tok Xiaomi 14 Pro - fekete


Cikkszám: Nillkin CamShield Prop Magnetic Case Mi 14 Pro | EAN/Vonalkód: 6902048272569 | Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Prop mágneses tok Xiaomi 14 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin CamShield Prop mágneses tok Xiaomi 14 Pro - fekete

A Nillkin CamShield Prop mágneses tok nem csak stílusos, hanem praktikus is. Védi az objektívet és különböző mágneses kiegészítők, beleértve a MagSafe használatát is lehetővé teszi. Kettős védelmet biztosít egy TPU keret és egy kemény PC panel kombinálásával, így megvédi a telefont az esésektől és karcolásoktól. Ezenkívül a csúszásgátló szalagok és a bőr felület kényelmes tartást biztosítanak és minimalizálják a telefon kicsúszásának kockázatát a kezéből. Pontos kivágások biztosítják, hogy a tok eltávolítása nélkül is könnyű hozzáférést biztosítson a telefon összes funkciójához.

A Nillkin CamShield Prop mágneses tok legfontosabb előnyei:

- Védi a telefon burkolatát, védi a kamerát a karcolásoktól és állványként is használható. Ez egy tok számos funkcionalitással.
- Lehetővé teszi a könnyű párosítást különböző mágneses kiegészítőkkel. Ez rendkívül hasznos különböző helyzetekben - otthon, munkahelyen vagy az autóban.
- Páratlan védelmet nyújt az esések és karcolások hatásai ellen. Puha TPU keret, kemény PC panel és négy légpárna a sarkokban.
- Minimalizálja annak kockázatát, hogy a telefon kicsússzon a kezéből. Ez a bőrbarát felületnek és a csúszásgátló szalagoknak köszönhető.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon összes portjához és funkciójához. A kivágások az eredeti telefon formájához lettek igazítva.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Modell: Nillkin CamShield Prop mágneses tok
- Kompatibilitás: Xiaomi 14 Pro
- Anyag: TPU, PC
- Szín: Fekete

Lencsevédő fedél és tok egyben

A Nillkin CamShield Prop mágneses tok nem csak a kamera lencséjét védi, hanem kényelmes állványként is szolgál. Így gond nélkül nézheti kedvenc sorozatait vagy filmjeit. Ez a megoldás teljes védelmet és egyben kényelmes használatot garantál.

Használjon MagSafe mágneses kiegészítőket

Szereti használni a mágneses kiegészítőket? A Nillkin CamShield Prop mágneses tok korlátlan funkcionalitást biztosít mind otthon, mind útközben. Az állványoktól a MagSafe autós tartókig, a lehetőségek szinte végtelenek.

Kettős biztonság

A puha TPU és kemény PC kettős szerkezete optimális védelmet nyújt a karcolások és repedések ellen. Négy sarok légpárna jelentősen növeli a biztonságot azáltal, hogy elnyeli az ütési erőt, ha a telefon leesik.

Kényelmes tartás

A tok ergonomikus tervezése, a csúszásgátló szalagokkal és bőr borítással gazdagítva, nem csak esztétikus megjelenést biztosít, hanem növeli a használat kényelmét is. Ennek köszönhetően a telefon nem csúszik ki a kezéből, biztosítva a mindennapi biztonságos használatot.

Pontos kivágások

A tok úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a telefon modelljéhez. Pontos kivágások biztosítják a könnyű hozzáférést a telefon összes portjához és funkciójához, ami még kényelmesebb és intuitív használatot tesz lehetővé.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett