Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048274242 Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic tok Xiaomi 14 Pro - fekete


Cikkszám: Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic Case Mi 14 Pro | EAN/Vonalkód: 6902048274242 | Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic tok Xiaomi 14 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic tok Xiaomi 14 Pro kameravédővel - Fekete A Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic tok használatával élvezheted a modern dizájnt, amely ötvözi a kiváló minőségű anyagokat és az innovatív megoldásokat. A bőr kivitel fém elemekkel nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem jó fogást is nyújt, csökkentve a leesés kockázatát. Emellett a tok mágneses záródással rendelkezik, amely megkönnyíti a kamerához való hozzáférést és annak védelmét biztosítja, valamint könnyűvé teszi a MagSafe kiegészítők használatát. A Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic tok legfontosabb előnyei:
- Kamerafedő és telefontartó egyben. A Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic tok két nagy funkcióval büszkélkedhet.
- Kivételesen elegáns kidolgozás. A TPU keret, a PC hátpanel, a bőr borítás, a fém lencsefedő és a sarkokban lévő légzsákok összekapcsolják a biztonságot és a funkcionalitást.
- Védi a kamerád lencséit a karcolásoktól. A mágneses fedél védi a kamerát és a privát szférát.
- MagSafe kiegészítőket támogat. Alkalmas tartókhoz, állványokhoz és pénztárcákhoz MagSafe funkcióval.
- Tökéletesen illeszkedik a kézbe. A lekerekített élek biztosítják a tökéletes tapadást.
Műszaki adatok:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic tok
- Kompatibilitás: Xiaomi 14 Pro
- Anyag: TPU, PC, bőr
- Szín: fekete
Védelem és funkcionalitás egyben A Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic tok ötvözi a kameravédelmet egy kényelmes állvánnyal. Nemcsak a készülékedet védi karcolások ellen, hanem lehetővé teszi a filmek nézésének vagy a videókonferenciák lebonyolításának kényelmét anélkül, hogy a telefont a kezedben kellene tartani. Elegancia, amely vonzza a tekintetet Válaszd a bőr és a fém kombinációját, amely nemcsak eleganciát kölcsönöz a készüléknek, hanem a telefon használatát is valódi élvezetté teszi. A bőr vonzó mintázata és textúrája kiemeli a tok egyedi karakterét. Biztonság és kényelem egy tokban A hátsó kamera lencsefedője nemcsak a karcolások ellen véd. Ez egyúttal garancia arra, hogy a felhasználó privát szférája mindig megmarad. Ezenkívül a tok lehetővé teszi, hogy a telefont különböző szögekben helyezd el, biztosítva a kényelmet a használat során. MagSafe kiegészítők támogatása A MagSafe kiegészítőkkel való kompatibilitás révén a Nillkin CamShield Prop Leather Magnetic tok új lehetőségeket kínál. A vezeték nélküli töltés és a kiegészítők könnyű illeszkedése csak néhány a kényelmi funkciók közül, amelyeket az tok biztosít. Tökéletes illeszkedés a kézbe A tok lekerekített élei biztosítják, hogy a telefon nemcsak tökéletesen illeszkedjen a kezedbe, hanem biztos fogást is nyújtson. Ez ideális megoldás azok számára, akik napi szinten értékelik a készülékük kényelmét és biztonságát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett