Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048282131 Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Prop iPhone 16 Pro Max tok kameravédelemmel és állvánnyal - Fekete


Cikkszám: CamShield Prop Case AP iPhone16 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 6902048282131 | Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Prop iPhone 16 Pro Max tok kameravédelemmel és állvánnyal - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Nillkin CamShield Prop tok iPhone 16 Pro Max készülékekhez fejlett dizájnja és kiváló minőségű anyagai révén védi a telefont a sérülésektől, és modern megjelenést kölcsönöz neki. A védőlencse-takaró egyben praktikus fogantyúként is szolgál, ami még kényelmesebbé teszi a telefon használatát. Ezenkívül a speciális bevonat megelőzi az ujjlenyomatok megjelenését, míg a csúszásgátló csíkok biztos fogást garantálnak.

Jellemzők:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin CamShield Prop Case
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Kiegészítő jellemzők: kameravédelemmel, állvánnyal
- Anyag: szilikon, TPU, PC
- Szín: fekete

A Nillkin CamShield Prop Case legfontosabb előnyei:
- Megvédi a lencsét a karcolásoktól. A védőfedél lencsefedélként és telefonfogóként is szolgál.
- Hatékony védelmet nyújt az esések hatásai ellen. A sarkokban található ütéselnyelő párnák elnyelik az ütéseket.
- Megelőzi az ujjlenyomatokat. A tok felületén található speciális bevonat bőrbarát és csökkenti az ujjlenyomatokat.
- Növeli a telefon stabilitását a kézben. Az oldalsó csúszásgátló csíkok biztos fogást nyújtanak, megakadályozva a telefon kicsúszását a kézből.
- Stílusos dizájn ötvözve teljes védelemmel. A klasszikus dizájn és a kétféle anyag használata eleganciát és tartósságot biztosít a toknak.

Stílusos lencsevédő A Nillkin CamShield Prop tok védőfedéle nemcsak a karcolások ellen véd, hanem fogantyúként is szolgál. Ennek köszönhetően a telefon mindig biztonságban van, és Ön élvezheti a kényelmes használatot.

Esésvédelem Többé nem kell aggódnia a telefon leesése miatt. A Nillkin CamShield Prop tok speciális ütéselnyelő párnákkal van felszerelve a sarkokban, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a készülék számára.

Bőrbarát bevonat A Nillkin CamShield Prop tok egyedi bevonata bőrbarát, ami még kellemesebbé teszi a telefon használatát. Emellett megakadályozza az ujjlenyomatok megjelenését, így a tok mindig esztétikus marad.

Biztos fogás a csúszásgátló csíkoknak köszönhetően A Nillkin CamShield Prop tok maximális kényelmet biztosít a használat során. Az oldalsó csúszásgátló csíkok biztos fogást nyújtanak, minimálva a telefon kicsúszásának kockázatát. Ez a praktikus megoldás még biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a telefon használatát.

Elegáns twill mintázat és teljes védelem A Nillkin CamShield Prop tok kiváló választás azoknak, akik értékelik a stílust és a minőséget. A kétféle anyag használata garantálja a tartósságot és a hatékony védelmet. Ennek köszönhetően a telefon nemcsak biztonságban van, hanem stílusosan is néz ki.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett