Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048279377 Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Pro tok Google Pixel 9 Pro - fekete


Cikkszám: Nillkin CamShield Pro Case Google Pixel 9 Pro black | EAN/Vonalkód: 6902048279377 | Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Pro tok Google Pixel 9 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4160 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin CamShield Pro tok Google Pixel 9 Pro - fekete

Keresel nemcsak védelmet, hanem egyedi stílust is a telefonod számára? A Nillkin CamShield Pro tok a válasz az igényeidre! Az egyedi kameravédőnek köszönhetően maximális szintű biztonságot és magánszférát élvezhetsz. Ez az elegáns tok nemcsak megvédi a telefonodat a sérülésektől, hanem nyugalmat is nyújt, tudva, hogy adataid biztonságban vannak.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin CamShield Pro
- Kompatibilitás: Google Pixel 9 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: fekete

A Nillkin CamShield Pro tok legfontosabb előnyei:
- Magánszférát biztosít. A fedett kamera megakadályozza, hogy illetéktelenek rögzítsék a képet. Egy speciális fedezet növeli az adataid biztonságát.
- Védi a karcolásoktól. A csúsztatható kameravédőnek köszönhetően a képeid mindig tiszták és élesek lesznek. Ez a fedél megóvja a kamera üvegét a karcolásoktól.
- Védi a telefon burkolatát az esésektől és karcolásoktól. A tok kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek elnyelik az ütéseket.
- Könnyen felhelyezhető. Gyors és biztonságos felszerelés, amely tökéletesen illeszkedik a telefonhoz. Az egyszerű kialakítás lehetővé teszi, hogy gyorsan fel- és levegyük a tokot.
- A képernyőt is védi. Emelt élek védik a képernyőt a sík felületekkel való közvetlen érintkezéstől.

A legmagasabb szintű magánszféra és biztonság
Tudtad, hogy a fedett kamera további védelmet nyújt az illetéktelen hozzáférés ellen? A Nillkin CamShield Pro tokban található speciális fedél megakadályozza, hogy harmadik felek rögzítsék a képet. Ez a megoldás biztosítja, hogy senki ne férhessen hozzá a kamerádhoz a tudtod nélkül.

Kameravédő a sérülések ellen
A csúsztatható kameravédő megóvja a kamera üvegét a sérülésektől, és gondoskodik a képeid minőségéről is. Nem számít, milyen gyakran használod a kamerát, biztos lehetsz benne, hogy mindig tökéletes állapotban lesz. A képeid tiszták és élesek maradnak, ami különösen fontos, amikor életed legfontosabb pillanatait szeretnéd megörökíteni.

Teljeskörű okostelefon védelem
A Nillkin CamShield Pro tokot úgy tervezték, hogy teljes védelmet nyújtson a készüléked számára. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a tok megvédi a telefonodat az esések, ütések és karcolások hatásaitól - függetlenül attól, hogy véletlenül elejted a telefonodat vagy kulcsaiddal együtt teszed a zsebedbe.

Könnyű és megbízható telepítés
A Nillkin CamShield Pro tok kialakítása rendkívül egyszerűvé és gyorsá teszi a telepítést. Csak néhány másodperc elegendő, hogy tökéletesen illeszkedjen a tok a telefonodhoz. Nem kell aggódnod bonyolult utasítások vagy nehézségek miatt - a tokot úgy tervezték, hogy bárki könnyen használhassa.

Emelt élek a további védelemért
Az okostelefon képernyője az eszköz egyik legfontosabb része, ezért érdemes gondoskodni a védelméről. A Nillkin CamShield Pro tok emelt élekkel rendelkezik, amelyek megvédik a képernyőt a sík felületekkel való közvetlen érintkezéstől. Még akkor is, ha a telefont képernyővel lefelé helyezed le, a kijelződ nem karcolódik meg.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett