Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048279346 Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Pro tok Google Pixel 9 - fekete


Cikkszám: NIllkin CamShield Pro Case Google Pixel 9 black | EAN/Vonalkód: 6902048279346 | Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Pro tok Google Pixel 9 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4960 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin CamShield Pro tok Google Pixel 9 - fekete

Keresel egy olyan tokot, amely nemcsak védelmet nyújt, hanem egyedi stílust is ad a telefonodnak? A Nillkin CamShield Pro tok pontosan erre a célra lett tervezve! Az egyedülálló kamera fedélnek köszönhetően a legmagasabb szintű biztonságot és magánéletet élvezheted. Ez az elegáns tok nemcsak a telefonodat védi meg a sérülésektől, hanem nyugalmat is ad, tudva, hogy a személyes adataid biztonságban vannak.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin CamShield Pro
- Kompatibilitás: Google Pixel 9
- Anyag: TPU
- Szín: Fekete

A Nillkin CamShield Pro tok legfontosabb előnyei:
- Biztonságot nyújt a magánélet számára. A fedett kamera megakadályozza, hogy illetéktelen személyek rögzítsék a képet. Egy speciális fedél növeli az adatok biztonságát.
- Megvédi a karcolásoktól. A csúsztatható kamera fedél megvédi a kamera üvegét a karcolásoktól, így a fotóid mindig tiszták és élesek lesznek.
- Védelem a telefon házának az esés és karcolások ellen. A tok kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek elnyelik az ütéseket.
- Könnyen felhelyezhető. Gyors és biztonságos telepítése révén a tok tökéletesen illeszkedik a telefonra. Az egyszerű kialakítás lehetővé teszi, hogy gyorsan fel- és levegyük a tokot.
- A kijelzőt is védi. Az emelt élek megvédik a kijelzőt az egyenes felületekkel való közvetlen érintkezéstől.

Magas szintű biztonság és magánélet

Tudtad, hogy a fedett kamera további védelmet nyújt az illetéktelen hozzáférés ellen? A Nillkin CamShield Pro toknál található speciális fedél megakadályozza, hogy harmadik felek rögzítsenek képet anélkül, hogy tudomásod lenne róla.

Kamera karcvédelme

A csúsztatható kamera fedél nemcsak a kamera üvegét védi meg a sérülésektől, hanem vigyáz a fotóidra is. Nem számít, milyen gyakran használod a kamerát, biztos lehetsz benne, hogy mindig kifogástalan állapotban lesz. A fotóid így mindig tiszták és élesek maradnak, ami rendkívül fontos, amikor életed legfontosabb pillanatait szeretnéd megörökíteni.

Mindenre kiterjedő telefonvédelem

A Nillkin CamShield Pro tokot úgy tervezték, hogy teljes védelmet nyújtson a készülékednek. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a tok megvédi a telefonodat az esések, ütések és karcolások hatásaitól - függetlenül attól, hogy véletlenül elejted a telefonodat, vagy a zsebedbe teszed a kulcsaiddal együtt.

Könnyű és megbízható telepítés

A Nillkin CamShield Pro tok szerkezete rendkívül egyszerűvé és gyorsá teszi a telepítést. Csak néhány másodperc alatt tökéletesen illeszkedik a telefonodra. Nem kell bonyolult utasításoktól vagy nehézségektől tartanod - a tokot úgy tervezték, hogy bárki könnyedén használhassa.

Felül emelt élek a további védelemért

A telefon kijelzője az egyik legfontosabb része a készüléknek, ezért érdemes gondoskodni a védelméről. A Nillkin CamShield Pro tok emelt élekkel rendelkezik, amelyek megvédik a kijelzőt az egyenes felületekkel való közvetlen érintkezéstől. Még ha a telefonodat kijelzővel lefelé helyezed is el, a kijelző nem fog megkarcolódni.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett