Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048286818 Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Pro Magnetic tok iPhone 16-hoz - kék


Cikkszám: CamShield Pro Magnetic Case AP iPhone16 Blue | EAN/Vonalkód: 6902048286818 | Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Pro Magnetic tok iPhone 16-hoz - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin CamShield Pro Magnetic tok iPhone 16-hoz - kék

A Nillkin CamShield Pro Magnetic tok nem csak eleganciát kínál, hanem mindenekelőtt a legmagasabb szintű funkcionalitást is. MagSafe kompatibilis, a kamerát csúszó fedéllel védi, és teljes mértékben védi az okostelefon széleit és sarkait a légpárnáknak köszönhetően. Továbbá, a csúszásmentes textúra biztosítja a biztos fogást.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin CamShield Pro Magnetic tok
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Kiegészítő jellemzők: MagSafe kompatibilis, kamerafedéllel
- Anyag: TPU
- Szín: kék

A Nillkin CamShield Pro Magnetic tok legfontosabb előnyei:
- Teljes kompatibilitás a MagSafe-fel. A tok lehetővé teszi a mágneses állványok, pénztárcák, autós tartók és induktív töltők könnyű használatát.
- Védi a kamerát csúszó fedéllel. Megvédi a lencséket a karcolásoktól és biztosítja a magánélet védelmét.
- Kopásálló és kellemes tapintású. A tok tartós PC és TPU anyagokból készült, amelyek ellenállnak az ujjlenyomatoknak és az olajos foltoknak.
- Szilárd védelmet nyújt a sérülések ellen. A négy sarokban beépített légpárnák hatékonyan nyelik el az ütéseket.
- Megtartja egyedi textúráját és biztos fogását hosszú ideig. A speciális felület textúra növeli a fogást, miközben háromdimenziós megjelenést kölcsönöz.

MagSafe kompatibilitás – kényelem új szinten

A Nillkin CamShield Pro Magnetic tokot teljes MagSafe kompatibilitásra tervezték. Ez a funkció lehetővé teszi különféle kiegészítők, például mágneses állványok, pénztárcák, autós tartók vagy induktív töltők egyszerű használatát. A tokba épített mágnesek gyors és biztonságos rögzítést tesznek lehetővé, ami jelentősen növeli a használat kényelmét. Ez nem csak kényelmes, de időtakarékos is – a kiegészítők könnyű összeszerelése és szétszerelése révén.

Kamera és adatvédelem

A Nillkin CamShield Pro Magnetic tok egyedi kialakítása csúszó fedéllel védi a telefon kameráját. Ez a funkció felbecsülhetetlen értékű azok számára, akik el akarják kerülni a lencsék karcolását és fontosnak tartják a magánélet védelmét. A csúszó mechanizmus sima és könnyen kezelhető. A kamera védelme nem csak esztétikai kérdés, hanem funkcionalitás is - egy tiszta és hibátlan kamera jobb fényképminőséget jelent.

Tartós anyagokból készült

A Nillkin CamShield Pro Magnetic tok PC és TPU kombinációjából készült, amely rendkívüli tartósságot és kopásállóságot biztosít. Az ujjlenyomatoknak és zsírfoltoknak ellenálló anyag révén a tok mindig esztétikus megjelenést kölcsönöz. Emellett az anyag kellemes tapintású. Érdemes megemlíteni az egy darabból álló kivitelezést, amely tökéletesen illeszkedik a készülék alakjához, biztosítva a teljes védelmet.

Teljes védelem - minden oldalról!

A Nillkin CamShield Pro Magnetic tok teljes védelmet nyújt telefonjának. A sarkokban beépített légpárnák hatékonyan nyelik el az ütéseket. Ez a megoldás különösen fontos aktív emberek számára, akik esésnek tehetik ki telefonjukat. A telefonja biztonságban lesz - függetlenül attól, hogy otthon, a munkahelyén vagy útközben van-e.

Egyedi textúra a jobb fogásért

A Nillkin CamShield Pro Magnetic tokot egy speciálisan tervezett textúra jellemzi, amely nem csak elegáns megjelenést kölcsönöz, hanem jobb fogást is biztosít. A csúszásmentes felület felbecsülhetetlen a mindennapi használat során, megakadályozva, hogy véletlenül kicsússzon a kezéből. Továbbá, a háromdimenziós textúra modern megjelenést kölcsönöz a toknak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett