Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048268159 Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Fold tok Samsung Galaxy Z Fold 5-höz stylus tartóval - fekete


Cikkszám: Nillkin CamShield Fold Case SAM Z Fold 5/W24 | EAN/Vonalkód: 6902048268159 | Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Fold tok Samsung Galaxy Z Fold 5-höz stylus tartóval - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin CamShield Fold tok Samsung Galaxy Z Fold 5-höz stylus tartóval - fekete Az innovatív megoldások, amelyeket a Nillkin CamShield Fold tok alkalmaz, igazi élménnyé teszik a telefon mindennapi használatát. A kemény PC konstrukciónak és a sarkokban elrejtett légzsákoknak köszönhetően magas szintű védelmet nyújt. Az S Pen stylus számára kialakított külön hely biztonságos tárolást tesz lehetővé, és egyúttal kényelmes filmnézést vagy böngészést biztosít - a tok állvánnyá alakítható. A Nillkin CamShield Fold tok legfontosabb előnyei: - Védi a karcolásoktól és az esések hatásaitól. A tok kemény PC-ből készült és rejtett légzsákokkal van ellátva a sarkokban.
- Védi a telefon lencséjét és a magánéletet. A beépített kamera fedél ezt a célt szolgálja.
- Teljes hozzáférést biztosít a gombokhoz, hangszórókhoz és a töltőporthoz. Tökéletesen illeszkedik a telefon alakjához.
- Tárolja az S Pen-t. Speciális helyet biztosít a házban.
- Állvánnyá is alakítható. Megkönnyíti a filmnézést vagy az internet böngészését. Műszaki adatok: - Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin CamShield Fold tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold 5
- Anyag: TPU, PC
- Szín: Fekete

Védelem minden alkalomra A Nillkin CamShield Fold tok védi telefonját a karcolásoktól és az esésektől, de biztosítja a biztonságot a mindennapi használat során is. A kemény PC borítás és a légzsákok kombinációja garantálja, hogy telefonja minden helyzetben biztonságban lesz. Magánélet és biztonság egyben A beépített kamera fedéllel a Nillkin CamShield Fold tok nem csak a lencsét, hanem a magánéletét is védi. Ez a megoldás lehetővé teszi a kamera gyors és egyszerű lezárását, amikor nem használja, így további nyugalmat biztosít. Teljes hozzáférés a portokhoz A gombokhoz, hangszórókhoz és a töltőporthoz való teljes hozzáférés biztosítja, hogy a telefon használata ugyanolyan kényelmes maradjon, mint tok nélkül. Minden okostelefon funkció mindig kéznél lesz. Hely az S Pen stylusnak Az S Pen-re kialakított külön hely az a funkció, ami megkülönbözteti a Nillkin CamShield Fold tokot. Ennek a megoldásnak köszönhetően a stylus mindig készen áll majd a használatra, amikor csak szüksége van rá. Funkcionalitás és stílus A tok állvánnyá alakítása egy további előny, ami egyedivé teszi a Nillkin CamShield Fold tokot. Ez lehetővé teszi a kényelmes filmnézést vagy internetböngészést, így fokozva a tok elegáns dizájnját.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett