Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048258938 Márka: Nillkin

Nillkin Bumper SnapSafe tok iPad Pro 12.9 2020/2021/2022 - kék


Cikkszám: Nillkin Bumper SnapSafe AP iPad Pro 12.9 2020/2021/2022 | EAN/Vonalkód: 6902048258938 | Márka: Nillkin

Nillkin Bumper SnapSafe tok iPad Pro 12.9 2020/2021/2022 - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Bumper SnapSafe tok iPad Pro 12.9 2020/2021/2022 - kék
A Bumper SnapSafe sorozat ötvözi a stílust, a funkcionalitást és a kényelmet. Ez a multifunkcionális tablet tok nagyobb rugalmasságot és védelmet nyújt, hogy a munka, a tanulás és a játék még kényelmesebb legyen. A tablet 360 fokos elforgatási lehetősége és 4 dőlésszög közötti választási lehetősége lehetővé teszi, hogy a tablet helyzetét az igényeidhez igazítsd. A beépített erős N42M mágnes stabilan tartja a tabletet, és lehetőséget ad arra, hogy falra vagy hűtőszekrényre akaszd. A kamerafedél megvédi a lencséket a portól és biztosítja a magánélet védelmét, míg az automatikus alvó funkció lehetővé teszi a tablet gyors ébresztését és elaltatását.
A Nillkin Bumper SnapSafe tok legfontosabb előnyei iPad Pro 12.9 2020/2021/2022 készülékhez:

-Lehetővé teszi a tablet függőleges vagy vízszintes elhelyezését. A tablet 360 fokban forgatható, 4 szögben dönthető és jobb fogás érdekében szétnyitható.

-Rendkívül stabilan tartja a tabletet és rendkívül funkcionális. Beépített erős N42M mágnes található benne, amelynek köszönhetően a tabletet hűtőszekrényre vagy falra is akaszthatod (mágneses betét segítségével).

-Kétszeres védelmet nyújt a tableted számára elegáns megjelenéssel. A tok rugalmas TPU és erős PC kombinációja. A PU bőrrel bevont külső réteg gyönyörű méhsejt mintázattal rendelkezik.

-Csak zárd be és nyisd ki a fedelet, és a tablet felébred vagy elalszik. Automatikus alvó funkcióval rendelkezik.

-Szintén védi a kameráid lencséit. A tok külön fedéllel rendelkezik, amely védelmet nyújt a por ellen.

Specifikáció:

-Márka: Nillkin

-Sorozat: Nillkin Bumper SnapSafe AP

-Kompatibilitás: iPad Pro 12.9

-Anyag: TPU, PC, PU bőr

-Kék szín

A Nillkin Bumper SnapSafe tok magas szintű rugalmassága és védelme
A Nillkin Bumper SnapSafe tok páratlan rugalmasságot és védelmet biztosít a tableted számára. A tok biztonságra van tervezve, és a legújabb technológiák és anyagok kombinációjával készült, amelyek garantálják a védelmet az esések, karcolások és egyéb sérülések következményei ellen. Egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén állítsd a tablet helyzetét, ami növeli a használat kényelmét különféle helyzetekben.

Mágneses funkcionalitás a kényelem érdekében
A Nillkin Bumper SnapSafe beépített N42M mágnessel rendelkezik. Ennek köszönhetően nemcsak stabilan tarthatod a tabletet a kezedben, hanem bármilyen fém felületre is felakaszthatod. Ez tökéletes megoldás, ha szabadon kell hagynod a kezeidet, például főzés vagy munka közben.

Kétszeres védelem a dupla nyugalom érdekében
A rugalmas TPU és erős PC kombinációja, amelyet PU bőr bevonattal erősítettek meg, teszi a Nillkin Bumper SnapSafe tokot, amely dupla védelmet nyújt a tableted számára. Ez a védelem nemcsak a külső mechanikai sérülésekkel szemben korlátozódik, hanem a por és karcolások ellen is véd. A külső rétegen található elegáns méhsejt minta nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöz a készüléknek, hanem egy extra védelmi réteget is biztosít.

Lencsevédelmi probléma nélküli használat
A Nillkin Bumper SnapSafe tokba beépített kamerafedél védi a tablet kamerájának lencséit a portól és a karcolásoktól. Emellett védi a magánéleted azáltal, hogy megakadályozza a nem kívánt képrögzítést a kamerával.

Automatikus alvó funkció az energiatakarékosság érdekében
Az intelligens automatikus alvó funkciónak köszönhetően a Nillkin Bumper SnapSafe tok jelentősen megnöveli a tablet üzemidejét azáltal, hogy automatikusan felébreszti és alvó módba kapcsolja azt. Ez nemcsak kényelmes, de energiatakarékos is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett