Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048254497 Márka: Nillkin

Nillkin Adventurer Pro tok iPhone 14 Pro-hoz - fekete


Cikkszám: Nillkin Adventurer Pro Case AP IP14 Pro | EAN/Vonalkód: 6902048254497 | Márka: Nillkin

Nillkin Adventurer Pro tok iPhone 14 Pro-hoz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Adventurer Pro tok iPhone 14 Pro-hoz - fekete Ez egy erős tok, amelyben megbízhat. A Nillkin Adventurer Pro tok két erős anyagból készült: TPU és PC. Beépített szilárd kamerafedéllel rendelkezik, amely telefontámaszként is funkcionál. Nemcsak a karcolások, repedések és ütődések elleni védelmet nyújt, hanem átgondolt funkciókkal is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a telefon mindennapi használatát. A Nillkin Adventurer Pro tok legfontosabb előnyei: - Hatékonyan védi a telefont a karcolásoktól. Két erős anyagból, rugalmas TPU-ból és kemény PC-ből készült, amelyek jól elvezetik a hőt. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia a telefon túlmelegedése miatt, például mobiljátékok során.
- Megkönnyíti a filmek nézését vagy cikkek olvasását - kéz megterhelése nélkül. Rejtett támasztékkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon vízszintes vagy függőleges elhelyezését.
- Védi a hátsó kamerai lencséket is. Csúszó fedéllel és emelt élekkel rendelkezik.
- Minimálisra csökkenti annak kockázatát, hogy a telefon kicsúszik a kezedből és ujjlenyomatokat hagy. Az anyag, amiből a tok készült, csúszásmentes.
- Növeli a telefon funkcionalitását. Kiegészítő lyukak lehetővé teszik a telefon zsebben vagy nyakpánton való hordását.
Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Adventurer Pro tok
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro
- Anyag: TPU, PC
- Szín: fekete
Dupla védelem a telefon számára A Nillkin Adventurer Pro tok a TPU rugalmasságát kombinálja a kemény PC tartósságával. Ez a hibrid kialakítás optimalizált ütéselnyelést biztosít, bármilyen helyzetben megvédi a telefont. Jó hőelvezetés a zavartalan szórakozás érdekében Játszon, nézzen filmeket és használja az alkalmazásokat anélkül, hogy aggódna a túlmelegedés miatt. A Nillkin Adventurer Pro tokot úgy tervezték, hogy hatékonyan elvezesse a hőt, így biztosítva a telefon stabilitását még intenzív használat során is. Kényelmes nézés a rejtett támasztéknak köszönhetően Egy integrált, lencsefedelet formázó támaszték lehetővé teszi a telefon vízszintes vagy függőleges elhelyezését. Felejtse el a hosszú órákon át tartó telefon tartásának fárasztó érzetét, miközben filmeket néz vagy olvas. Magas szintű kameravédelem A csúszó fedél és az emelt élek átfogó védelmet nyújtanak a kamera lencséknek. A Nillkin Adventurer Pro tok megakadályozza a karcolásokat és sérüléseket, ezáltal védve a telefon egyik legfontosabb funkcióját. Biztos fogás a csúszásgátló bevonatnak köszönhetően Egy speciális csúszásmentes bevonat növeli a fogást, minimalizálva a telefon véletlen leejtésének kockázatát. Ezenkívül a tok csökkenti az ujjlenyomatokat is, megőrizve a készülék esztétikai megjelenését.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett