Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217000624

Night lamp WDL-02 wireless blue


Cikkszám: URZ000372 | EAN/Vonalkód: 5900217000624

Night lamp WDL-02 wireless blue


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A modern és elegáns LED éjjeli lámpa, amely egyedi hangulatot teremt bármely belső térben, legyen az otthon, egy luxus hotel vagy étterem. Az éjjeli lámpa vezeték nélküli kivitele a modern technológia és a klasszikus design ötvözete, mely tökéletes kiegészítővé teszi minden belső térhez.

Modern LED Technológia:
Éjjeli lámpánk LED technológiát használ, amely élénk, hosszantartó és energiatakarékos világítást biztosít. Az LED-eknek köszönhetően kellemes, hangulatos fényt élvezhet anélkül, hogy a túlzott hő kibocsátástól kellene tartania.

Vezeték Nélküli Kényelmet:
Az éjjeli lámpa teljesen vezeték nélküli, így mindig bárhová elhelyezheti, anélkül hogy kábeleket húzna vagy aljzatokat keresne.

Elegáns Kivitel:
A lámpát gondosan úgy tervezték, hogy különféle belső stílusokhoz illeszkedjen. Minimalista formája és kivitele tökéletessé teszi mind a modern, mind a klasszikus dekorációkhoz.

Könnyű Használat:
A lámpa használata rendkívül egyszerű - csak érintse meg, hogy be- vagy kikapcsolja. Nincsenek szükségtelen gombok vagy távirányítók.

Hangulat Világítás Szabályozás:
LED éjjeli lámpánk fényerő szabályozással rendelkezik, így a fényt a hangulatához vagy szükségleteihez igazíthatja. A lágy, romantikus világítástól a világosabb olvasó fényig, a lámpa minden alkalomhoz a megfelelő fényt biztosítja.

Sokoldalú Alkalmazás:
Egyedi kialakítása és funkcionalitása miatt a LED éjjeli lámpánk tökéletes éttermekbe és hotelekbe. Használható asztali lámpaként, növelve minden asztal vagy munkahely eleganciáját és hangulatát.

Műszaki adatok:
-Méret: 37 x 10,5 cm
-Világítási idő: ~8 óra
-Akkumulátor kapacitás: 2x1800mAh=3600mAh
-Töltőport: Type C

Kategória: LED Világítások

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett