Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360749 Márka: Hurtel

New Sleep View fliptok és telefontartó Samsung Galaxy A35-höz - fekete tok


Cikkszám: New Sleep View Case SAM A35 Black | EAN/Vonalkód: 5907769360749 | Márka: Hurtel

New Sleep View fliptok és telefontartó Samsung Galaxy A35-höz - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

New Sleep View fliptok és telefontartó Samsung Galaxy A35-höz - fekete
A tökéletes telefontok kiválasztása jelentősen megkönnyítheti készülékünk mindennapi használatát - válaszd a New Sleep View fliptokot! Jól átgondolt „fliptok” kialakítása kényelmes hozzáférést biztosít a képernyőhöz, ami utazás közben vagy munkahelyen is rendkívül praktikus. A mágneses fedél gondoskodik arról, hogy a telefon mindig biztonságban legyen, a telefontartó funkció pedig lehetővé teszi a média kényelmes megtekintését. A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a tok tartós és esztétikus, így tökéletes kiegészítője a készülékednek. A New Sleep View fliptok legfontosabb előnyei:
- Biztosítja a telefon egyszerű hozzáférhetőségét. Az oldalsó nyílású tok gyors és kényelmes használatot tesz lehetővé, a „fliptok” kialakítás pedig egyszerű nyitást és zárást biztosít.
- Kiegészítő védelmet nyújt a képernyőnek. A mágneses fedél megakadályozza a tok véletlen kinyílását és a képernyő megkarcolódását.
- Minden irányból védi a telefont. Felejtsd el a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket az éleknél. A tok tökéletesen védi a kamerát is, amely nem lóg ki a házból.
- Tartós és masszív. A PC és PU anyagok biztosítják a tartósságot és az ellenállást a szennyeződésekkel és sérülésekkel szemben. A tok kellemes tapintású, növelve ezzel a használat kényelmét.
- Kényelmes körülmények között teszi lehetővé a megtekintést. A tok könnyen állvánnyá alakítható, ami lehetővé teszi a média kényelmes használatát anélkül, hogy a telefont tartani kellene.
Specifikáció:
- Márka: Hurtel
- Sorozat: New Sleep View Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35
- Anyag: PC, PU
- Fekete szín
Kényelmes használat minden nap A New Sleep View fliptokot a maximális felhasználói kényelem érdekében tervezték. A „fliptok” kialakításnak köszönhetően a telefont könnyen és kellemesen lehet kezelni. Függetlenül attól, hogy a tok nyitva vagy zárva van, a telefon biztonságban lesz. Biztonság és elegancia egyben A New Sleep View Case mágneses zárója biztosítja, hogy a telefon minden körülmények között védett maradjon. Ez az okos funkció megakadályozza a véletlen kinyílást, így a telefon mindig biztonságban van. Ezzel egyidejűleg stílust és eleganciát is kölcsönöz. Átfogó védelem A New Sleep View fliptok zárt kialakítása minden irányból tökéletesen védi a telefont. Akár az asztalon pihen a telefon, akár kézben tartjuk - a tok védi a karcolások, esések és a mindennapi használat más meglepetései ellen. Tartósság és kényelem A New Sleep View fliptok anyagai - PC és PU - egyaránt tartósak és esztétikusak. Ellenállnak a mindennapi kopásnak, és biztosítják, hogy a tok hosszú ideig megőrizze hibátlan megjelenését. A használat kényelmét tovább növeli a kellemes tapintású textúra, ami még élvezetesebbé teszi a telefon használatát. Használati sokoldalúság A New Sleep View fliptok által kínált állvány funkció ideális megoldás azok számára, akik gyakran használják a médiát okostelefonjukon. Lehetővé teszi a filmek kényelmes nézését, fényképek megtekintését, vagy olvasást anélkül, hogy a telefont kézben kellene tartani. Ez nagyszerű módja annak, hogy növeljük a telefon funkcionalitását otthon és útközben is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett