Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360756 Márka: Hurtel

New Sleep View Case fliptok és állvánnyal Samsung Galaxy A55-hez - fekete tok


Cikkszám: New Sleep View Case SAM A55 Black | EAN/Vonalkód: 5907769360756 | Márka: Hurtel

New Sleep View Case fliptok és állvánnyal Samsung Galaxy A55-hez - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

New Sleep View Case fliptok és állvánnyal Samsung Galaxy A55-hez - fekete A tökéletes telefontok kiválasztása megkönnyítheti a mindennapi használatot - válaszd a New Sleep View Case tokot! A jól átgondolt "könyv tok" kialakítás biztosítja a könnyű használatot és a képernyőhöz való hozzáférést, ami rendkívül kényelmes utazás vagy munka közben. A mágneses fül biztosítja, hogy a telefon mindig biztonságban legyen, és az állvány funkció lehetővé teszi, hogy kényelmesen nézhesd a médiatartalmakat. A kiváló minőségű anyagok felhasználása révén a tok tartós és esztétikus, ami tökéletes kiegészítővé teszi az okostelefonodhoz.

A New Sleep View Case legfontosabb előnyei:
- Zökkenőmentes hozzáférést biztosít a telefonodhoz. Az oldalra nyíló tok gyors és kényelmes használatot tesz lehetővé, miközben a "könyv tok" kialakítás megkönnyíti a nyitást és zárást.
- Kiegészítő védelmet nyújt a képernyőnek. A mágneses fül megakadályozza a tok véletlen kinyílását és a képernyő karcolódását.
- Óvja a telefonod minden oldalról. Felejtsd el a karcolásokat vagy a véletlen mechanikai sérüléseket az éleken. A tok tökéletesen védi a kamerát is, amely nem nyúlik ki a házból.
- Ez tartós és szilárd. A PC és PU anyagok biztosítják a tartósságot és ellenállást a szennyeződésekkel és sérülésekkel szemben. A tok kellemes tapintású, ami növeli a használati kényelmet.
- Kényelmes megtekintést tesz lehetővé. A tok könnyen átalakítható állvánnyá, ami lehetővé teszi, hogy kényelmesen használd a médiatartalmakat anélkül, hogy a telefonod tartanod kellene.

Specifikáció:
- Márka: Hurtel
- Sorozat: New Sleep View Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55
- Anyag: PC, PU
- Szín: Fekete

Kényelmes mindennapi használat A New Sleep View Case maximális felhasználói kényelemre lett tervezve. A "könyv tok" kialakításnak köszönhetően az okostelefon kezelése intuitív és kellemes lesz. Függetlenül attól, hogy a tok nyitva vagy zárva van, a telefonod biztonságban lesz.

Biztonság és elegancia egyben A New Sleep View Case mágneses füle garantálja, hogy a telefonod minden körülmények között védett marad. Ez az okos funkció megakadályozza a véletlen nyílást, biztosítva, hogy a telefonod mindig védve legyen. Ugyanakkor stílust és eleganciát is kölcsönöz.

Átfogó védelem A New Sleep View Case zárt kialakítása tökéletes védelmet nyújt telefonod számára minden oldalról. Függetlenül attól, hogy a telefon az asztalon fekszik vagy a kezedben tartod - a tok védi a karcolásokkal, esések hatásaival és az egyéb mindennapi meglepetésekkel szemben.

Tartósság és kényelem A New Sleep View Case anyagai - PC és PU - tartósak és esztétikusak. Ellenállnak a mindennapi elhasználódásnak és biztosítják, hogy a tok hosszú ideig megőrizze kifogástalan megjelenését. A használati kényelmet tovább növeli a kellemes tapintású textúra, amely még kellemesebbé teszi a telefon használatát.

Sokoldalú használat A New Sleep View Case állvány funkciója ideális megoldás azok számára, akik gyakran használják a médiatartalmakat okostelefonon. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen nézd a filmeket, fotókat vagy olvass anélkül, hogy a telefonod tartanod kellene. Ez nagyszerű módja annak, hogy növeld a telefonod funkcionalitását otthon és útközben egyaránt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett