Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576273838 Márka: Hurtel

New Sleep fliptok Samsung Galaxy A54 5G-hez állvánnyal kék színben tok


Cikkszám: New Sleep Case Samsung A54 Blue | EAN/Vonalkód: 9145576273838 | Márka: Hurtel

New Sleep fliptok Samsung Galaxy A54 5G-hez állvánnyal kék színben tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy A54 5G New Sleep fliptok állvánnyal kék színben. A tok kifejezetten a Samsung Galaxy A54 5G készülékhez lett tervezve. Egy 2 az 1-ben termék, amely tökéletesen működik telefonvédőként és alátétként. Ha játékot szeretnél játszani, videóhívásban szeretnél részt venni vagy a kedvenc sorozatod egy epizódját néznéd, kényelmesen beállíthatod a képernyőt a megfelelő szögben. A magas minőségű műanyagból készült elemek könnyen tisztíthatók. Gyakorlati szerepük is van – védik a készüléket az ütésektől és rezgésektől, valamint a mechanikai sérülésektől, például esés esetén. Tökéletesen védi a kamerát, amely nem nyúlik túl a házon. Belül egy merev betét található. A beépített mágneseknek köszönhetően a fedél tökéletesen illeszkedik az üveghez – nem karcolja és nem sérti azt. Mindezek révén a tok alkalmas mindennapi használatra otthon, az irodában és útközben is.

Specifikáció:
- Márka: Hurtel
- Sorozat: New Sleep fliptok
- Anyag: PC, PU
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A54 5G
- Kék szín

A Samsung Galaxy A54 5G New Sleep fliptok fő előnyei:
- Stílusos design. A tok minden részletére odafigyelve készült, ami elegáns és divatos kiegészítővé teszi a Samsung Galaxy A54 5G készülékhez. Akár üzleti találkozón használod, akár társasági beszélgetés során, a tok mindig jól fog mutatni.
- Tartós és masszív. A tok magas minőségű anyagból készült, amely kellemes tapintású és ellenálló a szennyeződésekkel szemben. A tok ellenáll a mindennapi használatnak és hosszú ideig szolgál majd.
- Teljes védelem. A tok zárt kialakításának köszönhetően a telefon minden oldalról tökéletesen védett. Függetlenül attól, hogy a tok nyitva vagy zárva van, a telefon biztonságban lesz.
- Állvány funkció. A tok összecsukható, így kényelmes állvánnyá alakítható, amely lehetővé teszi a filmek nézését vagy a fotók böngészését anélkül, hogy a telefont a kezedben kellene tartanod.
- Könnyen használható a "könyv" nyitási kialakításnak köszönhetően. A tok oldalra nyílik, így könnyen kiveheted és behelyezheted a telefont. Többé nem kell aggódnod, hogy a telefon kicsúszik a kezedből a tok nyitásakor.
- Mágneses fedél. A tok mágneses fedele további védelmet nyújt a telefonnak a szennyeződésekkel és sérülésekkel szemben. A mágneses záródás biztosítja, hogy a tok szilárdan a helyén maradjon, megakadályozva a véletlen kinyílást használat közben. Ez az egyszerű, de hatékony funkció még kényelmesebbé teszi a tok használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett