Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576270165 Márka: Hurtel

New Sleep Case Samsung Galaxy A14 tok fliptok állvánnyal kék


Cikkszám: New Sleep Case Samsung A14 Blue | EAN/Vonalkód: 9145576270165 | Márka: Hurtel

New Sleep Case Samsung Galaxy A14 tok fliptok állvánnyal kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy A14 New Sleep Case tok fliptokkal és állvánnyal kék színben. Egy tok, amely tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy A14 készülékhez. Egy 2 az 1-ben termék, amely tökéletesen működik telefonvédőként és tartóként is. Ha játszani szeretnél, videohívásban vennél részt, vagy a kedvenc sorozatod egy részletét néznéd, kényelmesen beállíthatod a képernyőt a megfelelő szögben. A magas minőségű műanyagból készült elemek könnyen tisztíthatók. Praktikus alkalmazásuk is van - védik a készüléket az ütésektől és vibrációktól, valamint a mechanikai sérülésektől, amelyek esés következtében jelentkezhetnek. Tökéletesen védi a kamerát, amely nem nyúlik ki a házon túl. Belsejében egy merev betét található. A beépített mágneseknek köszönhetően a fedél tökéletesen tapad az üveghez - nem karcolja vagy sérti meg azt. Mindez alkalmassá teszi a tokot mindennapi használatra, akár otthon, az irodában vagy útközben. Műszaki adatok:
- Márka: Hurtel
- Sorozat: New Sleep Case
- Anyag: PC, PU
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A14
- Szín: kék

A New Sleep Case Samsung Galaxy A14 tok fő előnyei:
- Stílusos kialakítás. A tokot minden részletre való odafigyeléssel tervezték, ami elegáns és divatos kiegészítővé teszi a Samsung Galaxy A14 számára. Függetlenül attól, hogy üzleti találkozón vagy baráti beszélgetésen használod, a tok mindig jól fog kinézni.
- Tartós és szilárd. A tok magas minőségű anyagból készült, amely kellemes tapintású és ellenáll a szennyeződéseknek. A tok ellenáll a mindennapi használatnak és hosszú ideig szolgál majd.
- Teljes védelem. A zárt kialakításának köszönhetően a tok tökéletesen védi a telefont minden oldalról. Függetlenül attól, hogy a tok nyitva vagy zárva van, a telefon biztonságban lesz.
- Állvány funkció. A tok összehajtható, így kényelmes állvánnyá alakítható, amely lehetővé teszi a filmek nézését vagy képek megtekintését anélkül, hogy a telefont a kezedben kellene tartanod.
- Könnyen használható a "könyv tok" nyitó kialakításának köszönhetően. A tok oldalra nyílik, így könnyen kivehető és behelyezhető a telefon. Nem kell többé aggódnod amiatt, hogy a telefon kicsúszik a kezedből, amikor kinyitod a tokot.
- Mágneses fedél. A tok mágneses fedéllel rendelkezik, amely további védelmet nyújt a telefonnak a szennyeződések és a sérülések ellen. A mágneses zárómechanizmus révén a tok szilárdan a helyén marad, ami megakadályozza, hogy véletlenül kinyíljon használat közben. Ez az egyszerű, de hatékony funkció még kényelmesebbé teszi a tok használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett