Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576273821 Márka: Hurtel

New Sleep Case fliptok Samsung Galaxy A54 5G-hez, állványos, fekete


Cikkszám: New Sleep Case Samsung A54 Black | EAN/Vonalkód: 9145576273821 | Márka: Hurtel

New Sleep Case fliptok Samsung Galaxy A54 5G-hez, állványos, fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy A54 5G fliptok a New Sleep Case sorozatból, állvánnyal és fedéllel, fekete. A Samsung Galaxy A54 5G telefonhoz szabott tok. Egy 2 az 1-ben termék, amely tökéletesen működik telefonvédelemként és állványként is. Ha játszani, videohívásban részt venni vagy kedvenc sorozatod egy epizódját nézni szeretnéd, kényelmesen beállíthatod a képernyőt a megfelelő szögbe. A kiváló minőségű műanyagból készült elemek könnyen tisztán tarthatók. Praktikusak is - védik a készüléket az ütésektől és rezgésektől, valamint a mechanikai sérülésektől, amelyek esésből eredhetnek. Tökéletesen védi a kamerát, amely nem áll ki a burkolatból. Belsejében merev betét található. A beépített mágneseknek köszönhetően a fedél szorosan tapad az üveghez - nem karcolja vagy sérti meg azt. Mindezek miatt a tok alkalmas mindennapi használatra otthon és az irodában is, valamint utazás közben. Specifikáció:
- Márka: Hurtel
- Sorozat: New Sleep Case
- Anyag: PC, PU
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A54 5G
- Szín: fekete

A New Sleep Case fliptok legfontosabb előnyei a Samsung Galaxy A54 5G-hez:
- Stílusos dizájn. A tok minden részletére odafigyelve készült, így elegáns és divatos kiegészítője a Samsung Galaxy A54 5G-nek. Legyen szó üzleti találkozóról vagy baráti beszélgetésről, a tok mindig jól néz ki.
- Tartós és ellenálló. A tok kiváló minőségű, érintésre kellemes és piszoknak ellenálló anyagból készült. A tok ellenáll a mindennapi használatnak és hosszú élettartamú lesz.
- Teljes védelem. A tok zárt kialakítása tökéletesen védi a telefont minden oldalról. Függetlenül attól, hogy a tok nyitva vagy zárva van, a telefonod biztonságban lesz.
- Állványfunkció. A tok összehajtható, így kényelmes állványt képez, amely lehetővé teszi filmek nézését vagy fényképek megtekintését anélkül, hogy a telefont kézben tartanád.
- Könnyen használható a "fliptok" szerkezetnek köszönhetően. A tok oldalra nyitható, ami megkönnyíti a telefon kivételét és behelyezését. Nem kell többé aggódnod, hogy a telefon kiesik a kezedből, amikor kinyitod a tokot.
- Mágneses fedél. A tokon egy mágneses fedél található, amely további védelmet nyújt a telefon számára a szennyeződésektől és sérülésektől. A mágneses zárás biztosan tartja a tokot, megakadályozva az esetleges véletlen nyitást használat közben. Ez az egyszerű, de hatékony funkció még kényelmesebbé teszi a tok használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett