Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363108 Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - sötétkék


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Pro Max Navy Blue | EAN/Vonalkód: 5907769363108 | Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - sötétkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Multiple Color Wheat Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - sötétkék

A stílus, az ökológia és a funkcionalitás kombinációja - ez a Multiple Color Wheat Case MagSafe. A tok TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, ami nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem környezetbarát is. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheti telefonját vezeték nélkül, és használhat mágneses kiegészítőket, például pénztárcát vagy tartót. Emellett a tok hatékony védelmet nyújt a károsodások ellen, és az emelt élek további védelmet biztosítanak a telefon képernyőjének.

Specifikáció:
- Sorozat: Multiple Color Wheat Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU, búzaszál
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Sötétkék

A Multiple Color Wheat Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Véd a sérülésektől. A tok védi a telefont az esésekkel és karcolásokkal szemben a TPU és természetes búzaszálak miatt.
- Kompatibilis a MagSafe-lel. Könnyedén töltheti telefonját vezeték nélkül, vagy rögzíthet mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát ad a telefonjának. A tok finom tapintású, és a természetes búzaszálak egyedi jelleget kölcsönöznek neki.
- További védelmet nyújt a kamerának. Az emelt élek megvédik a lencséket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Szabad hozzáférést biztosít minden porthoz és a telefon funkcióihoz. A tok tökéletes illeszkedést biztosít, ami kényelmessé teszi a telefon használatát.

Elegancia és védelem egyben

A Multiple Color Wheat Case MagSafe nemcsak védelmet nyújt telefonjának, hanem egy stílusos kiegészítő is. A tok TPU és természetes búzaszálak kombinációjából készült, amely ökológiai kialakítást kínál finom megjelenéssel. A gyártás során használt anyagok tartósak, biztosítva a hosszú távú védelmet a mindennapi fenyegetésekkel, például esések és karcolások hatásaival szemben.

MagSafe - funkcionalitás egy érintésre

A beépített MagSafe technológiával a Multiple Color Wheat Case MagSafe lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését és a mágneses kiegészítők használatát. Az erős mágneseknek köszönhetően könnyedén rögzíthet további kiegészítőket, például pénztárcákat vagy tartókat, növelve ezzel eszköze funkcionalitását.

Természetes dizájn, amely megragadja a tekintetet

A Multiple Color Wheat Case MagSafe természetes búzaszálai egyedi, természetes megjelenést biztosítanak. Nemcsak stílusos kiegészítője telefonjának, hanem olyan választás is, amellyel kifejezheti környezettudatosságát. A finom tapintás és kellemes textúra funkcionálissá és kellemesé teszi a tok használatát.

További védelem a képernyőnek

A Multiple Color Wheat Case MagSafe emelt élei további védelmet nyújtanak a telefon kamerájának. Ennek köszönhetően a lencsék védve vannak a karcolásoktól és sérülésektől, még akkor is, ha a telefonját leteszi hátrafelé egy asztalra vagy durva felületre. Ez a további biztonság magabiztosságot nyújt eszközének mindennapos használata során.

Tökéletes illeszkedés és kényelem

A pontos kivágásoknak köszönhetően a Multiple Color Wheat Case MagSafe teljes hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. Akár a fejhallgatót csatlakoztatná, az eszközt töltené vagy fotót készítene, a tok nem jelent akadályt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett