Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363290 Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - bézs


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Pro Max Beige | EAN/Vonalkód: 5907769363290 | Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - bézs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Multiple Color Wheat Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - bézs

A stílus, ökológia és funkcionalitás kombinációja - ez a Multiple Color Wheat Case MagSafe tok. TPU és természetes búzaszálak felhasználásával készült, a tok nemcsak esztétikus megjelenést, hanem környezetbarátságot is kínál. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheted vezeték nélkül a telefonodat, és használhatsz mágneses kiegészítőket, mint például tárcák vagy tartók. Emellett a tok hatékony védelmet nyújt a sérülések ellen, és a megemelt szélek további védelmet biztosítanak a telefon képernyőjének.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Multiple Color Wheat Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, kompatibilis a MagSafe technológiával
- Szín: bézs

A Multiple Color Wheat Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Védelmet nyújt a sérülések ellen. Az anyagoknak köszönhetően a tok megvédi a telefont az esések és karcolások ellen.
- Kompatibilis a MagSafe technológiával. Könnyedén töltheted vezeték nélkül a telefonodat vagy használhatsz mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát ad a telefonodnak. A tok finom tapintású, a természetes búzaszálak pedig egyedi karaktert kölcsönöznek neki.
- További védelmet biztosít a kamerának. A megemelt szélek megvédik a lencséket a karcolásoktól és a sérülésektől.
- Szabad hozzáférést biztosít minden porthoz és funkcióhoz. A tok tökéletesen illeszkedik, így a telefon használata kényelmes marad.

Elegancia és védelem egyben

A Multiple Color Wheat Case MagSafe nemcsak védelmet nyújt a telefonod számára, hanem egy stílusos kiegészítő is. TPU és természetes búzaszálak kombinációjából készült, így a tok környezetbarát kialakítással rendelkezik, finom megjelenéssel. A gyártás során használt anyagok tartósak, ami hosszú távú védelmet biztosít a mindennapi fenyegetésekkel szemben, mint például az esések és karcolások hatása.

MagSafe - funkcionalitás az ujjhegyeden

Beépített MagSafe technológiával a Multiple Color Wheat Case MagSafe tok lehetővé teszi vezeték nélküli töltést és mágneses kiegészítők használatát. Az erős mágneseknek köszönhetően könnyedén rögzítheted a további eszközöket, mint például tárcák vagy tartók, ami növeli a készülék funkcionalitását.

Természetes design, amely felkelti a figyelmet

A Multiple Color Wheat Case MagSafe-ben használt természetes búzaszálak egyedi, természetes megjelenést biztosítanak. Ez nemcsak egy stílusos kiegészítő a telefonod számára, hanem egy választás, amely a környezet iránti törődést is mutatja. A finom tapintás és a kellemes textúra a tokot funkcionálissá és kellemes használatúvá teszi.

További védelem a képernyőnek

A Multiple Color Wheat Case MagSafe megemelt szélei további védelmet biztosítanak a telefon kamerájának. Köszönhetően, hogy a hátrafelé helyezett telefon védve van a karcolásoktól és sérülésektől még akkor is, ha például egy asztalra vagy durva felületre helyezed. Ez a további biztonság növeli a készülék használatának biztonságát a mindennapok során.

Tökéletes illeszkedés és kényelem

A precíz kivágásoknak köszönhetően a Multiple Color Wheat Case MagSafe tok teljes hozzáférést biztosít a telefonod összes funkciójához. Akár fülhallgatót szeretnél csatlakoztatni, eszközöd tölteni vagy fényképezni, a tok nem akadályoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett