Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363177 Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat Case MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - menta


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Pro Max Mint green | EAN/Vonalkód: 5907769363177 | Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat Case MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - menta


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A stílus, az ökológia és a funkcionalitás kombinációja - ez a Multiple Color Wheat Case MagSafe. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, így nemcsak esztétikus megjelenést, hanem környezetbarát tulajdonságokat is kínál. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheted vezeték nélkül a telefonod és használhatsz mágneses kiegészítőket, mint például pénztárcákat vagy tartókat. Ezenkívül a tok hatékony védelmet nyújt a károsodások ellen, és a megemelt szélek további védelmet biztosítanak a telefon kijelzőjének.

Specifikációk:
- Sorozat: Multiple Color Wheat Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: Menta

A Multiple Color Wheat Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Megvédi a károsodástól: A TPU-ból és természetes búzaszálakból készült tok védi a telefont az esésektől és karcolásoktól.
- Kompatibilis a MagSafe technológiával: Vezeték nélkül töltheted a telefonod, vagy rögzíthetsz mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát kölcsönöz a telefonodnak: A tok finom tapintású, és a természetes búzaszálak egyedi karaktert adnak neki.
- További védelmet nyújt a kamerád számára: A megemelt szélek megvédik a lencséket a karcolásoktól és a sérülésektől.
- Szabad hozzáférést biztosít az összes porthoz és funkcióhoz: A tok tökéletesen illeszkedik, így kényelmessé teszi a telefon használatát.

Elegancia és védelem egyben: A Multiple Color Wheat Case MagSafe nem csak védelem a telefonod számára, hanem egy stílusos kiegészítő is. A tok TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, így környezetbarát kialakítással és finom megjelenéssel rendelkezik. Az anyagok tartósak, így hosszú távon védenek a mindennapi fenyegetések ellen, mint például az esések és karcolások.

MagSafe - funkcionalitás az ujjaid hegyén: A beépített MagSafe technológiával a Multiple Color Wheat Case MagSafe lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését és mágneses kiegészítők használatát. Az erős mágneseknek köszönhetően könnyedén rögzíthetsz további eszközöket, mint például pénztárcákat vagy tartókat, amelyek növelik az eszközöd funkcionalitását.

Természetes design, amely megragadja a tekintetet: A Multiple Color Wheat Case MagSafe természetes búzaszálakból készült, amelyek egyedi, természetes megjelenést biztosítanak. Ez nem csak egy stílusos kiegészítés a telefonodhoz, hanem egy választás, amely a környezet védelmét is szolgálja. A finom tapintás és kellemes textúra révén a tok funkcionális és kellemes használni.

További védelem a kijelző számára: A Multiple Color Wheat Case MagSafe megemelt szélei további védelmet nyújtanak a telefon kamerájának. Ennek köszönhetően a lencsék védettek a karcolások és a sérülések ellen, még akkor is, ha a telefont hátrafelé helyezed az íróasztalra vagy egy durva munkalapra. Ez az extra biztonság növeli a magabiztosságodat a készülék mindennapos használata során.

Tökéletes illeszkedés és kényelem: A pontos kivágásoknak köszönhetően a Multiple Color Wheat Case MagSafe teljes hozzáférést biztosít a telefonod összes funkciójához. Legyen szó fülhallgató csatlakoztatásáról, a készülék töltéséről vagy fénykép készítéséről, a tok nem akadályozza a használatot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett