Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953460597358 Márka: Motospeed

Motospeed CK101 Mechanikus játékbillentyűzet RGB (fehér)


Cikkszám: CK101 white red swit | EAN/Vonalkód: 6953460597358 | Márka: Motospeed

Motospeed CK101 Mechanikus játékbillentyűzet RGB (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Motospeed CK101 gaming billentyűzet

A Motospeed CK101 egy RGB háttérvilágítással rendelkező gaming billentyűzet, amely minden játékos elvárásainak megfelel. A billentyűzetet Outemu Red kapcsolókkal szerelték fel, amelyek kiválóan teljesítenek mind játék, mind gépelés közben. Az N-key rollover funkciónak köszönhetően bármennyi gombot egyszerre megnyomva is biztos lehetsz benne, hogy minden mozdulatod regisztrálva lesz. A készülék egyben kompakt és ergonomikus – vidd magaddal bárhová, és élvezd a kényelmes játékélményt órákon keresztül.

Gaming karakter
Az állítható RGB háttérvilágítás egyedi gamer karaktert kölcsönöz a készüléknek. Könnyedén testre szabhatod megjelenését a 14 elérhető háttérvilágítási mód közül választva. Ennek eredményeként a CK101 billentyűzet bármely játékos asztalának igazi dísze lehet.

Megoldások a könnyedebb játékért
A billentyűzet mechanikus kapcsolói hihetetlenül gyors válaszidőt és rendkívül kényelmes játékélményt biztosítanak – azonnal reagálhatsz ellenfeleid minden mozdulatára. Emellett a WIN billentyű zárolásának lehetősége megakadályozza a játék véletlen megszakítását. Az N-key rollover biztosítja, hogy minden gombnyomás pontosan regisztrálódjon, így könnyedén dönthetsz meg új rekordokat.

Még egyszerűbb működés
A billentyűzet multimédiás funkcióbillentyűi még egyszerűbbé teszik a számítógép kezelését. Használd őket a lejátszási hangerő gyors és kényelmes beállítására, dalok váltására, email postafiók ellenőrzésére vagy az internet elérésére. Akár játszol, akár dolgozol, időt spórolsz a CK101 billentyűzettel!

Kézhezálló és ergonomikus
A billentyűzet könnyű, kicsi és kézhezálló. Eltávolítható kábellel is felszerelték, így biztonságosan szállíthatod, amikor szükséges. A készüléket elegáns, mégis ergonomikus kialakítása teszi különlegessé – nem terheli a csuklódat és nem fárasztja kezedet, hosszú órákon át tartó játék vagy munka közben is kényelmet biztosítva.

A csomag tartalma:
- Motospeed CK101 gaming billentyűzet x 1
- Micro-USB - USB kábel x 1
- Billentyűhúzó x 1
- Felhasználói kézikönyv x 1

Gyártó: Motospeed

Modell: CK101

Típus: Mechanikus

Szín: Fehér

Kapcsolat: Vezetékes

Interfész: Micro-USB to USB

Gombok száma: 87

Gomb élettartam: 50 millió lenyomás

Háttérvilágítás: RGB

Működési feszültség: DC 5V

Működési áram: 500 mA

Anyag: ABS, alumínium ötvözet

Súly: 619 g

Méretek: 347 x 139 x 40 mm

Kapcsoló típusok: OUTEMU Red

Kompatibilitás: Windows XP/7/8/10

Egyéb: Anti-ghosting funkció, 14 háttérvilágítási mód, testreszabható háttérvilágítási módok, 12 funkciógomb, WIN zárolás, N-key rollover, 8 háttérvilágítási színverzió

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett