Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976301930909 Márka: Mokin

MOKiN USB-C Hub 10Gbps 4 USB-C Porttal (ezüst)


Cikkszám: MOUC4304 | EAN/Vonalkód: 6976301930909 | Márka: Mokin

MOKiN USB-C Hub 10Gbps 4 USB-C Porttal (ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

MOKiN USB-C Hub Adapter 4 USB-C 10Gbps porttal (ezüst)

Nincs elég port a laptopodon? A MOKiN adapter, mely 4 USB-C porttal rendelkezik, pontosan az, amire szükséged van, hogy kibővítsd eszközöd képességeit. A villámgyors adatátvitel lehetőségét kínálja, akár 10 Gbps sebességgel, továbbá széleskörű kompatibilitásának köszönhetően több platformon is használható.

Adatok átvitele expressz sebességgel
Mostantól hihetetlen sebességgel másolhatsz fájlokat, készíthetsz biztonsági mentéseket és oszthatsz meg médiát. Az USB-C portok akár 10 Gbps-os adatátviteli sebességet biztosítanak – ez akár 20-szor gyorsabb, mint az USB 2.0! Ez azt jelenti, hogy többé nem kell várnod a fontos dokumentumok átvitelére az eszközeid között. Ráadásul támogatja az UASP protokollt, ami azt jelenti, hogy az SSD-k csúcsteljesítménnyel működnek, és az adatátvitel még gyorsabb és hatékonyabb.

Még több funkcionalitás
Nem kell többé választanod, hogy mely eszközöket csatlakoztatod a laptopodhoz! A Hub lehetővé teszi, hogy minden szükséges kiegészítőt és eszközt csatlakoztass, ami kényelmesebbé teszi a számítógép előtti munkát. Legyen szó egy további egér és billentyűzet csatlakoztatásáról, vagy egy merevlemez vagy USB pendrive használatáról, ez az adapter kielégíti az igényeidet.

Kompatibilis a hardvereddel
Felejtsd el a kompatibilitási problémákat! A Windows, Mac OS, Linux, Android és iPad OS operációs rendszerekkel való széleskörű kompatibilitásnak köszönhetően élvezheted a hub teljes funkcionalitását, függetlenül attól, hogy milyen eszközön dolgozol. Ráadásul a MOKiN adapter támogatja a Plug&Play funkciót, így azonnal használható, amint csatlakoztatod, anélkül, hogy további illesztőprogramokat kellene telepítened vagy bonyolult konfigurációkat kellene elvégezned.

Vidd magaddal bárhova
A hub vékony és kompakt kialakítása, mely egy okostelefon méretéhez hasonlít, lehetővé teszi, hogy bárhova magaddal vidd. Könnyedén elfér szinte bármilyen táskában vagy hátizsákban! Az adapter rendkívül tartós kábellel is rendelkezik, amely ellenáll a sérüléseknek és a kopásnak. Így biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig szolgálni fog.

Gyártó: MOKiN

Modell: MOUC4304

Szín: Ezüst

Portok: USB-C 3.1 x4

Maximális adatátviteli sebesség: 10 Gbps

Kompatibilis operációs rendszerek: Windows / Mac OS / Linux / Android / iPad OS

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett