Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6940447103909 Márka: Mobvoi

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE Okosóra (fekete)


Cikkszám: WH11013U | EAN/Vonalkód: 6940447103909 | Márka: Mobvoi

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

117200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE okosóra
A TicWatch Pro 3 Ultra LTE az Ön személyes asszisztense. Megfelel a MIL-STD-810G strapabíró szabványának, így szinte bárhová magával viheti. GPS-szel és barométerrel is fel van szerelve, hogy kielégítse az igényes felhasználók szükségleteit. A Gorilla Glass kijelző ellenáll az ujjlenyomatoknak, és könnyű hozzáférést biztosít a fontos információkhoz. A hosszú élettartamú akkumulátor akár 45 napig is működik, így tökéletes különféle expedíciókhoz. Számos egészségfigyelő funkcióval rendelkezik, és alkalmas a vásárlás kifizetésére, hírek olvasására, valamint offline Spotify zenehallgatásra. Fedezze fel, mi minden mással tud még meglepni!

Kényelmes információ-hozzáférés
A Mobvoi okosóra egy 1.4"-os, 454 x 454 felbontású dupla 2.0 AMOLED Retina kijelzővel van felszerelve, amely az összes fontos információt a keze ügyébe helyezi. Ezenkívül a képernyő alacsony energiafogyasztással büszkélkedhet. A fényerőt is testreszabhatja.

Beépített GPS
Találja meg a legjobb útvonalát. A Mobvoi okosóra hozzáféréssel rendelkezik mind az 5 műholdas rendszerhez: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS és Beidou, hogy segítsen megtervezni a legjobb utat, követni az útvonalát, és elérni a célját a világ bármely pontján.

Orange eSIM
Az okosóra egyik előnye, hogy kompatibilis az Orange eSIM szolgáltatással. Kapcsolja össze okosóráját Orange-fiókjával, hogy hozzáférjen alkalmazásokhoz, zenestreaminghez, hívásadatokhoz és értesítésekhez. Mostantól közvetlenül az órával indíthat és fogadhat hívásokat.

Tartós akkumulátor
A Mobvoi okosórát egy 577 mAh-es akkumulátorral látták el, amely egyetlen feltöltéssel kb. 45 napos használatot biztosít ESSENTIAL módban, és 72 órát SMART módban. Így edzhet anélkül, hogy aggódnia kellene a készülék akkumulátorának hirtelen lemerülése miatt.

Hatékony működés
A TicWatch Pro 3 Ultra LTE nagy hatékonysággal és nagy memóriával rendelkezik. Beépített Qualcomm Snapdragon 4100 chipje és Mobvoi processzora gyors és megbízható teljesítményt biztosít. Emellett az eszköz memóriája 1GB RAM és 8GB ROM.

Egészségügyi állapot figyelése
A Mobvoi okosóra számos hasznos funkcióval rendelkezik, hogy nyomon követhesse test állapotát. A TicWatch Pro 3 Ultra LTE 24/7 méri a vér oxigénszintjét, monitorozza az alvást, a pulzusszámot és a stresszszintet. Légzőgyakorlatokat is tartalmaz a nyugalom eléréséhez. Ezen felül, 30 dB-től 120 dB-ig méri a zajszintet, és figyelmeztet, ha az túl magas, hogy védje hallását és idegrendszerét.

A sport szerelmeseinek
Ha aktív kikapcsolódást kedveli, a Mobvoi okosóra minden bizonnyal elnyeri tetszését. Mászás, futás, kerékpározás, jóga – ezek és más sportágak is megtalálhatóak a TicWatch Pro 3 Ultra LTE-ben. Továbbá a folyamatosan bővülő sportágakhoz csak frissítenie kell a TicExercise és TicHealth alkalmazásokat a legújabb verzióra. A TicHealth segítségével pedig fontos információkat nyújt fizikai állapotáról és haladásáról, így növelheti edzéseinek hatékonyságát és gyorsabban érheti el céljait. Barométerrel is rendelkezik, amely információkat szolgáltat a magasságról a légnyomás mérésével.

Könnyű és kényelmes
A TicWatch Pro 3 Ultra LTE kialakítása 29%-kal könnyebb, mint az előző modellek, és az akkumulátor kapacitása 40%-kal növekedett. Emellett ergonómikus kialakítása hosszú távú kényelmet biztosít. A szíj bőrbarát szilikonból készült, külső része bőrrel. A szíj ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, vegyszereknek, olajos folyadékoknak és oxidációnak.

Szinte minden időjárási körülményhez
A Mobvoi okosóra különféle időjárási körülményekhez készült. Többszörös tesztelés után ellenáll a külső tényezőknek, beleértve az alacsony és magas hőmérsékletet, páratartalmat, napfényt, ütődést, alacsony nyomást, port és homokot. Akár úszhat is vele, IP68-as vízállósági szinttel rendelkezik.

Google Wear OS
A Mobvoi okosóra napi asszisztense lesz. Lehetővé teszi a Google Pay-el történő fizetéseket. Használhatja a Google Assistant-ot, térképeket, hogy forgalmi információkat kapjon, stb. Emellett lehetőség van offline zenehallgatásra Spotify-on.

Személyre szabható megjelenés
Személyre szabhatja a Mobvoi okosóra megjelenését igényei szerint. Az eszköz széles színpalettát kínál, amelyet beállíthat az óra képernyőjén. Válasszon a 18 rendelkezésre álló szín közül, és adjon egyedi megjelenést a TicWatch Pro 3 Ultra LTE-nek.

Tartalmazza a következőket:
- okosóra
- töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Márka: Mobvoi

Modell: TicWatch Pro 3 Ultra LTE

Méretek: 47 x 48 x 12.3 mm

Súly: 41g

Szín: árnyékfekete

Anyag: rozsdamentes acél, üvegszállal erősített nejlon, szilikon, bőr

Kijelző: Corning Gorilla Glass, ujjlenyomat-ellenálló bevonat

Szíj hossza: 22 mm

Operációs rendszer: Wear OS by Google

Chip: Qualcomm® Snapdragon Wear ™ 4100, Mobvoi processzor

Memória: RAM: 1GB / ROM: 8GB

Kijelző: 1.4 “454 454 326ppi Full Color Always On Display AMOLED + FSTN

Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi:802.11b/g/n

GNSS: GPS + Beidou + Glonass + Galileo + QZSS

NFC fizetések: Google Pay

Szenzorok: gyorsulásmérő, giroszkóp, HD pulzusmérő (PPG), SpO2 szenzor, alacsony késleltetésű Testelhagyás Érzékelő, barométer

Akkumulátor kapacitása: 577 mAh

Állóképesség: IP68 / MIL-STD-810G

Működési idő: 45 nap (ESSENTIAL mód), 72 nap (SMART mód)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett