Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316140752 Márka: Blitzwolf

Mini Projektor Blitzwolf BW-V2 (fehér)


Cikkszám: BW-V2 | EAN/Vonalkód: 5905316140752 | Márka: Blitzwolf

Mini Projektor Blitzwolf BW-V2 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

93700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Blitzwolf BW-V2 Projektor / Mini Projektor (fehér)
Érezze magát úgy, mintha egy moziban lenne bárhol is tartózkodik. A Blitzwolf BW-V2 projektor 1080p felbontással rendelkezik és automatikus trapézkorrekciót kínál. Az Android 9.0 operációs rendszeren fut, így szabadon használhatja az olyan alkalmazásokat, mint a Netflix és a YouTube. Az eszköz támogatja a 2.4G/5G Wi-Fi kapcsolódást és akár 150 hüvelyk átlójú képeket is megjeleníthet. Ezen kívül érdemes megemlíteni a két beépített 5W-os hangszórót, amelyek erőteljes, tiszta hangzást biztosítanak.

Nagy képminőség
A Blitzwolffal nem marad le egyetlen részletről sem. A BW-V2 projektor 1920x1080p felbontással rendelkezik, és a 4K fájlokat is támogatja. Emellett kiemelkedik a nagy fényerővel is. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy tiszta, gazdagon részletezett képet kapjon, amely élénk, természetes színekkel örvendezteti meg. Most kényelmesen nézhet filmeket, játszhat, tarthat prezentációkat és megmutathatja szeretteinek a nyaralás képeit!

Android 9.0
Élvezze a kényelmesebb projektorélményt. A BW-V2 Android 9.0-t használ, ami rendkívül felhasználóbaráttá teszi és könnyű hozzáférést biztosít számos érdekes funkcióhoz. Emellett lehetővé teszi az olyan alkalmazások kényelmes használatát, mint a Miracast és az Airplay, valamint a YouTube, Netflix és sok más videó megtekintését. Csak néhány kattintásra van szükség!

Jól működik bármely helyiségben
Hozza létre saját mozitermét bárhol, ahol csak szeretné. A BW-V2 projektor lehetővé teszi az 84-150 hüvelyk átlójú képek vetítését 2,6-4,65 méter távolságból. Ezáltal tökéletes mind kis, mind nagyobb helyiségekhez. Emellett az eszköz automatikus trapézkorrekciós funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy rövid idő alatt kijavíthat az elhelyezési hibákat.

Széleskörű kompatibilitás
A projektor több porttal is fel van szerelve, köztük USB, HDMI és 3,5 mm-es mini jack. Ez azt jelenti, hogy könnyedén csatlakoztathat hozzá különféle eszközöket, például telefont, laptopot, USB-meghajtót vagy további hangszórót. A projektor támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot is 2.4G/5G Wi-Fi-n keresztül. A lehetőségek valóban számosak - használhatja a projektort úgy, ahogyan csak szeretné, és élvezheti a szabadságot!

Megújult dizájn
A BW-V2 projektor nem csak funkcionalitásával, hanem stílusos, minimalista kialakításával is lenyűgözi. Tökéletesen díszíti majd bármely teret! Mi több, az eszköz rendkívül könnyű és kompakt, és egy speciális fogantyúval könnyen szállítható. Így könnyedén áthelyezheti egy másik szobába vagy a kertbe! A projektor emellett rendkívül csendesen működik - nem kell aggódnia a zavaró zaj miatt.

Beépített hangszórók
Biztosítson még nagyobb élményt és érezze magát a közepén az izgalmas eseményeknek saját szobájában. A projektor 2 darab 5W-os hangszóróval van felszerelve. Ezáltal magas minőségű hangzást képes biztosítani, ami részletgazdagsággal lep meg. Hívja meg barátait egy filmestre vagy játssza kedvenc játékait - a Blitzwolf BW-V2 projektorral felejthetetlen élményben lesz része!

A doboz tartalma:
- Projektor
- Távirányító
- Tápkábel
- Állvány
- Használati útmutató

Márka:
Blitzwolf

Modell:
BW-V2

Szín:
Fehér

Kijelző típusa:
LCD

Felbontás:
1920x1080p

Képarány:
16:9

Vetítési felület:
84-150 hüvelyk

Vetítési arány:
1,4:1

Trapézkorrekció:
Automatikus függőleges korrekció, manuális oldalszabályozás lehetséges

Trapézkorrekció szöge:
±40°

Wi-Fi:
2.4G + 5G

Bluetooth:
5.0 (csatlakoztatható külső egér, hangszóró vagy távirányító)

Vezeték nélküli kapcsolat:
Igen

Android:
9.0

Fényerő:
200 ANSI Lumen

Elektronikus fókuszállítás:
Nem, csak manuális

Memória:
Cache 2GB + eMMC 32GB

Energiafelhasználás:
65W

Méretek:
190x130x140mm

Súly:
1.25 kg

Hangszórók:
5W x2

Bemenetek/kimenetek:
USB, HDMI, 3,5 mm-es mini jack

Vetítési távolság:
2.6-4.65m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett