Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971519750561 Márka: MIIIW

MIIIW Vezeték nélküli Csendes Egér (Fehér)


Cikkszám: MWMM01 | EAN/Vonalkód: 6971519750561 | Márka: MIIIW

MIIIW Vezeték nélküli Csendes Egér (Fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A MIIIW márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

MIIIW Vezeték nélküli Egér (Fehér)
A MIIIW Vezeték nélküli Egér tökéletes kombinációja a stílusnak, a funkcionalitásnak és a kényelemnek. Csendes működése, elegáns kialakítása és fejlett funkciói révén kiváló választás irodai munkához és mindennapi otthoni használatra. Állítható DPI precizitásával, könnyű telepíthetőségével és tartósságával a MIIIW egér megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak is, megbízható teljesítményt és mindennapi kényelmet nyújtva.

Csendes és kényelmes használat
A MIIIW vezeték nélküli egér a kényelmes használatot ötvözi a rendkívül csendes működéssel. Fejlett kialakításának köszönhetően az egér gombjai csak 30-40 dB zajt generálnak kattintáskor, ami ideálissá teszi irodákba, könyvtárakba, vagy éjszakai otthoni munkavégzéshez. Az ügyes gombellenállás kényelmes használatot biztosít zavaró hangok nélkül, lehetővé téve a munkára való összpontosítást.

Stílusos és szimmetrikus kialakítás
A MIIIW egér egy elegáns, karcsú stílussal rendelkezik, amely tökéletesen illik bármilyen irodai környezetbe. A klasszikus szín és esztétikus design professzionális és modern megjelenést kölcsönöz az egérnek. A szimmetrikus kialakítás jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt kiváló megoldás.

Állítható precizitás és könnyű használat
A három szintű DPI konfigurációval (800, 1200 és 1600 DPI) a MIIIW egér lehetővé teszi a mozgás érzékenységének egyéni preferenciákhoz való igazítását. Legyen szó nagyobb precizitásról grafikai munkák során vagy gyorsabb mozgásról számítógépes játékok közben, ez az egér megfelel az igényeidnek. A plug-and-play összeszerelés révén a telepítés gyerekjáték – csak csatlakoztasd az 5.4G vezeték nélküli vevőt a laptophoz vagy számítógéphez és azonnal élvezheted a teljes funkcionalitást.

Tartósság és stabilitás
A MIIIW vezeték nélküli egér magas minőségű anyagokból készült, amely hosszú élettartamot garantál. A csúszásmentes textúra mindkét oldalon és a karcsú kialakítás stabilitást és határozott fogást biztosít, még hosszan tartó használat során is. Mivel az egér ellenáll a izzadt kéz által okozott csúszásoknak, használata mindig kényelmes és biztonságos.

Okos kiegészítő funkciók
A MIIIW egér többfunkciós jelzővel van felszerelve, amely nemcsak a DPI szint könnyű beállítását teszi lehetővé, hanem a hozzáférést az akkumulátor állapotáról is tájékoztat. Ez teljes irányítást biztosít a készülék teljesítménye felett és elkerülhetővé teszi az akkumulátor váratlan lemerülését fontos feladatok közben. Válassz professzionalizmust és megbízhatóságot a MIIIW egérrel.

Tartalma
- egér
- 2x AAA elemek
- 5.4G vevő

Gyártó: MIIIW
Modell: MWMM01
Szín: Fehér
Működési mód: Fotoelektromos szenzor
Felbontás: 800/1200/1600 DPI
Anyag: ABS
Vevő: 5.4G
Kattintási zaj: 30-40 dB
Bemenet: 3V 10mA
Akkumulátor: AAA (kettő)
Működési hőmérséklet: 0° - 40°
Kompatibilis rendszerek: Windows 10 és újabb, Mac OS 10.10 és újabb
Termék szabvány: BG/T 26245-2010
Működési terület: Kb. 6 méter

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett