Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971519750851 Márka: MIIIW

MIIIW Monokróm bőr textúrájú nagy egérpad barna


Cikkszám: MWMLVO2 | EAN/Vonalkód: 6971519750851 | Márka: MIIIW

MIIIW Monokróm bőr textúrájú nagy egérpad barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A MIIIW márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

MIIIW Monokróm Bőr Egérpad (Barna)
A MIIIW Monokróm Bőr Egérpad a stílus, tartósság és funkcionalitás tökéletes kombinációja. Imponáló méreteivel, vízálló kialakításával és letisztult formavilágával ez az egérpad tökéletes kiegészítő bármely íróasztalra. Akár az irodában dolgozik, akár otthon, a MIIIW pad kényelmet és megbízhatóságot nyújt, amit egy kiváló minőségű irodai kiegészítőtől elvárhat.

Elegancia és praktikusság egyben
A monokróm bőr MIIIW egérpad ötvözi az eleganciát és a funkcionalitást, hogy tökéletesen illeszkedjen bármely irodai vagy munkakörnyezetbe. Stílusos kialakítása eleganciát kölcsönöz bármely íróasztalnak, miközben kényelmet és termelékenységet biztosít a munka során. Magas minőségű bőrből, PVC-ből és parafából készült, finom textúrájával és tartósságával hosszú életet garantál.

Folt- és vízálló
A MIIIW pad nemcsak esztétikus, hanem rendkívül praktikus is. Mindkét oldalt vízálló bevonattal látták el, így ellenáll a folyadékoknak és a foltoknak, ami megkönnyíti a tisztán tartását. Akár italokkal dolgozik az asztalnál, akár intenzívebb körülmények között használja, a pad megbízható marad és könnyen megőrizhető tökéletes állapotában.

Csúszásmentes és tartós
A biztonság és kényelem kulcsfontosságú ezzel a paddal. A csúszásmentes felülete megakadályozza, hogy elcsússzon az íróasztalán, így stabilitást biztosít a munka során. Az öltött szélek tovább erősítik a kiegészítő szerkezetét, védik a rétegektől való leválástól és növelik az élettartamát.

Tágasság és mobilitás
A MIIIW egérpad széles méretekkel rendelkezik, 900 x 400 mm, így ideális választás nagyobb íróasztalok használóinak. Tágas kialakítása lehetővé teszi a billentyűzet és egér kényelmes elhelyezését, teljes mozgásszabadságot biztosítva. Emellett a pad nagyon rugalmas, könnyen összehajtható és tárolható egy táskában vagy hátizsákban, így ideális gyakori utazók számára.

Környezetbarát és biztonságos
A MIIIW pad környezetbarát anyagokból készült, hangsúlyozva modern jellegét és figyelmét a részletekre. Biztonságos használatot biztosít, nem tapad a felülethez, ami tovább növeli a napi munka kényelmét. Optáljon a teljes professzionalizmus mellett, és biztosítsa a rendezett munkaterületet a MIIIW paddal.

Tartalom:
- bőr pad
- tárolótáska

Gyártó: MIIIW
Modell: MWMLV01
Anyagösszetétel: PVC, parafa, bőr
Szín: barna
Méret: 900 x 400 mm
Pad vastagsága: körülbelül 1.8 mm
Súly: 380 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett