Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971519752114 Márka: MIIIW

MIIIW Conch True Wireless Earphone Plus (Fehér)


Cikkszám: MWTW10 | EAN/Vonalkód: 6971519752114 | Márka: MIIIW

MIIIW Conch True Wireless Earphone Plus (Fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A MIIIW márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Conch True Plus MIIIW Vezeték nélküli Fülhallgató (Fehér)
Ezek a kiváló Conch True Plus MIIIW vezeték nélküli fülhallgatók a legmodernebb technológiát, kiváló hangminőséget, könnyű használatot és stílusos dizájnt kombinálják. Ideálisak mindennapi használatra, edzésekhez, utazásokhoz és szórakozáshoz, páratlan hangélményt és egész napos kényelmet biztosítanak. Válaszd a Conch True Plus MIIIW-t, és élvezd a hang tökéletességét minden helyzetben!

Bluetooth technológia a megbízható kapcsolat érdekében
A Conch True Plus MIIIW fülhallgatók a legújabb Bluetooth 5.3 technológiával vannak felszerelve, amely tökéletes, hosszú hatótávolságot biztosít akár 10 méterig. Ezáltal teljes mozgási szabadságot élvezhetsz anélkül, hogy a kapcsolat minősége romlana. Ezek a fülhallgatók tökéletesen szinkronizálják az audiót és a videót alacsony késleltetéssel, így ideálisak zenehallgatáshoz, filmnézéshez vagy játékhoz. Megbízhatóak és energiatakarékosak, a Conch True Plus MIIIW fülhallgatók minden nap kiváló társak.

Kiváló hangminőség és erőteljes basszus
A Conch True Plus MIIIW fülhallgatók 13 mm-es meghajtóval rendelkeznek, amely erőteljes, mély basszust és magával ragadó hangzást biztosít, függetlenül attól, milyen zenei stílust hallgatsz. Az intelligens zajszűrés tovább javítja a hangminőséget, kiküszöbölve a nem kívánt háttérzajt, lehetővé téve, hogy teljesen elmerülhess kedvenc zenéidben. Ennek eredményeként minden hangjegy tisztán és élesen csendül fel, és a zene új, intenzívebb dimenziót nyer.

Könnyű és kényelmes mindennapi viselet
Egy fülhallgató mindössze 3,4 grammot nyom, ami rendkívül kényelmessé teszi őket, még hosszú órákon keresztüli viselés esetén is. Könnyű dizájnjuk nem nehezíti el a füleket, lehetővé téve az intenzív zenehallgatást vagy játékot anélkül, hogy kényelmetlen érzésünk lenne. Ezenkívül nagyon könnyű váltani a mono és sztereó módok között, lehetővé téve, hogy egy vagy mindkét fülhallgatót viseljük a kiváló és magával ragadó zenei élmény érdekében.

Vízálló és kényelmes érintésvezérlés
A Conch True Plus MIIIW fülhallgatók IPX4 vízállóak, ami megvédi őket a fröccsenés és izzadság ellen. Ez ideális az aktív emberek számára, akik megbízható fülhallgatót keresnek edzéshez, futáshoz vagy kerékpározáshoz. Emellett a fülhallgatók érintőpaneljei rendkívül könnyű és gyors kezelést tesznek lehetővé - fogadd és utasítsd el a telefonhívásokat, válts zeneszámokat, kapcsold be és ki a játék módot, és állítsd meg és indítsd el a lejátszást, mindezt egyszerű mozdulatokkal.

Hosszú élettartamú akkumulátor egész napra
A Conch True Plus MIIIW hosszú üzemidőt kínál egy erőteljes akkumulátornak köszönhetően, amely akár 18 órányi hallgatást biztosít töltőtokkal együtt. A fülhallgatók egy teljes feltöltése 4 óra megszakítás nélküli használatot tesz lehetővé, így ideális választás a hosszú utak, munkanapok vagy intenzív edzések során. A fülhallgatók számos Bluetooth-kompatibilis eszközökkel, például okostelefonokkal, tabletekkel, laptopokkal, valamint Windows és Mac operációs rendszerekkel is kompatibilisek.

Tartozékok:
- fülhallgatók
- töltőtok
- USB töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: MIIIW
Modell: MWTW03
Szín: fehér
Töltési idő: körülbelül 2 óra
Meghajtó mérete: 13 mm
Vízállóság: IPX4
Bluetooth protokoll: HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Töltőtok akkumulátor kapacitása: 300 mAh
Akkumulátor kapacitás: 18 óra
Bluetooth kapcsolat hatótávolsága: 10 m
Töltőport: USB-C
Hangkódolási formátumok: SBC/AAC
Bluetooth verzió: 5.3
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 30 mAh
Kompatibilis rendszerek: Windows, Mac
Súly: 3.4g (egy fülhallgató)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett