Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339135041 Márka: Mercedes

Mercedes Smooth Leather MagSafe tok iPhone 15 Plus - fekete


Cikkszám: Mer007844-0 | EAN/Vonalkód: 3666339135041 | Márka: Mercedes

Mercedes Smooth Leather MagSafe tok iPhone 15 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Mercedes-Benz autók belső kialakítását jellemző fenomenális esztétika a lehető legnagyobb gondossággal került át a Smooth Leather tokra, amely kiváló minőségű ökológiai bőrből készül. Ez nemcsak a márkára jellemző részletekre való odafigyelés eredménye, hanem a környezetbarát anyagok kiválasztásával a fenntartható megközelítés iránti tiszteletadás is.

A luxus érintése
A Mercedes-Benz Smooth Leather MagSafe tok egyediségét a rendkívül sima és puha ökológiai bőr hangsúlyozza, amely kivételes használati kényelmet biztosít. A magas minőségű szintetikus bőr használata hosszú ideig tartó tökéletes megjelenést garantál. Érdemes hozzátenni, hogy a kollekció exkluzív jellegét a klasszikus fém Mercedes-Benz logó is hangsúlyozza, amely az eredetiség és a kifogástalan termékminőség szimbóluma.

A Smooth Leather MagSafe védőtok sorozata azoknak szól, akik a klasszikus megjelenés mellett kifinomult külsőt szeretnének iPhone-juk számára. Ez a megoldás az iPhone-ok számára exkluzivitást biztosít a neves német autóipari konszern, a Mercedes-Benz együttműködésének köszönhetően.

Élvezze a vezeték nélküli töltés erejét
A tokban található mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja azt is, hogy az eszköz stabil maradjon a töltés során, kiküszöbölve a potenciális elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé válik, hanem funkcionális eszközzé is a mindennapi használat során.

A stílusos védőtok célja, hogy megvédje készülékét és divatos megjelenést kölcsönözzön neki. A kollekció tokjainak köszönhetően az iPhone még egyedibbé válik, és magas színvonalú megjelenést kap. A termék a Mercedes-Benz márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
- Kollekció: Smooth Leather MagSafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU / Öko-bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett